2789
عنوان

صیغه

935 بازدید | 45 پست

نظرتون راجع به نامزدی همراه با صیغه محرمیت  چیه؟ خوبه بده؟ مشکل داره،؟ شره؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من خودم نمی پسندم چون برا پسر چندان تعهدی نداره و ممکنه تو این دور دختر باردار هم بشه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نه این کارو نکن بنظرم بزار تا عقدتون 

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صیغه تو نامزدی بنظرم حدش اینه که اگ باهم رفتن بیرون و حالا خواستن بوسی چیزیم کنن مشکل نداشته باشه

از این حد فراتر بنظرم اشتباهه برا صیغه

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
من خودم نمی پسندم چون برا پسر چندان تعهدی نداره و ممکنه تو این دور دختر باردار هم بشه.

طولانی اصلا خوب نیس

مثلا درحد یکماه ک برن خونه همدیگه واسه مهمونی و اشنا شدن بیشتر.....

حامله😨

یه 

چرا تو نامزدی باید رابطه داشته باشن که به بارداری هم برسه!! نانزدی واسه شناخته و نهایت یه دست و بوس نه کارای خاک برسری خب محرم باشن رفت و آمدشون راحت تره

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اصلا نکن اینکارو من اینکارو کردم اصلا خوب نیست

چرا چه مشکلی داشت؟

برا بیشتر راحت بودنه نه برا چیز دیگه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞