2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 45 پست

مگه قراره بعدصیغه بپرین بغل هم ک حامله بشه.بعدشم برااشناییه ن خابیدن

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم نمی پسندم چون برا پسر چندان تعهدی نداره و ممکنه تو این دور دختر باردار هم بشه.

من اصلا به صیغه اعتقاد ندارم

توهینم هست

زیر بار نرو لطفا

نامزد باش بدون صیغه

اگه پسندش کردی زنش شو

با سند مکتوب ازدواج با احترام و شایسته‌ی یه خانم

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

ب نظرم عقد بهتر از صیغه اصلا اسم صیغه رم دوس ندارم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ما خانوادگی مخالفیم خوب نیست تعهدپسرمحکم نیست

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
اینو بایدبه داماد گفت عزیزم، ما خانماکه این چیزا رو میدونیم

شمااجازه ندین دامادازکجا میخاد

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
اگه عروس خانم کم سن و سال یا کم تجربه باشه ممکنه نتونه از خودش مراقبت کنه

اون مونده ب مادردخترک بهش گوشزدکنه وتووجریانش بزاره

نظر شخصی هست صرفا نریزید سرم .با تشکر .

من خودم بعد از خاستگاری رسمی ،صیغه محرمیت خوندیم .البته از تمام نظرات با هم قبلش مچ شده بودیم .فقط جذابیت جنسی بود که من خودم حساس تر از همسرم بودم روی این موضوع .یعنی من خودم بدقلق بودم و راحت نمیتونستم حس بگیرم .صیغه خوندیم و چند باری بوس و بغل . و این باعث شد طرفین مطمئن بشیم که واقعا ازدواج مون درسته .شوهرمم گفت تا بغلت کردم متوجه شدم بهت خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم حس دارم و اوکی شدم.الانم هشت ساله با خوبی و خوشی زندگی کردیم ... همه جوره مچ هستیم ... 

تو همین سایت خیلی شنیدم که یکی از طرفین حس خوبی از دیگری دریافت نمیکنه با اینکه هم اخلاق و هم تمیزی وجود داره ولی حس جنسی طرف بیدار نمیشه .علتش اینه که با هم مچ نیستن .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من میگم اصلا چه کاریه، نامزدی بدون صیغه بنظرم خوبه

افرین منم خب بااین موافقم دیگه.خداروشکرتووخانواده مااینجورچیزارسم نیس