2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 45 پست

شوهر من یه شهر دیگه بود شب جمعه میومد میموند یه ماه صیغه کردیم که محرم باشیم .بعدم عقد کردیم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب رابطه نباید داشته باشی تازه برای اشنایی است نه چیز دیگه

دقیقا مگه واسه اشنایی نیست رابطه چی میگه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
چرا چه مشکلی داشت؟

من تو بله برونم صیغه کردم ولی شرط داره صیغه ای که تو دوران اشنایی مثلا رابطه نداره توش !

فقط در حد اینکه بتونید محرم باشید یه مدت.

ولی کلا صیغه خیلی خطرناکه چون همش استرس داری هر لحظه هم مرد میتونه بزنه زیرش ! 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

اگه تو یه شهرید و خیلیم مذهبی نیستید اینکارو نکنید بزارید یه مانعی برای حدوحدودش باشه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ما با اینکه مذهبی هستیم ولی صیغه رو بد میدونیم قبل عقد چند ماه برای آشنایی رفت و آمد میکنیم همینجوری تا به شناخت برسیم و اگه تفاهم بود عقد میکنیم.

من خودم خیلی راضی بودم آدم که برای شناخت لزومی نداره محرم بشه اتفاقا چون یه حریم هایی رو باید رعایت کنه خیلی بهتره و بهتر به شناخت میرسه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

واسه کسانی ک  حدش رعایت کنن .طبق اون چیزی هم ک ما شنیدیم یعنی اگ حرف بزنن یا بخندن یا احیانا دستشون بخوره ب هم اشکالی نداشته باشه.حالا صیغه محرمیت کنن حامله بشه این رسم جدیده.فک کنم ی  اسم جدیدم باید براش درنظر بگیرن.

اگه نامزدی برای آشنایی هست خب چرا صیغه شاید نپسندی و بخوای تموم کنی الکی صیغه چرا باشی...کاری هم که قرار نیست انجام بشه نهایت دوتا بیرون رفتن مهمونی رفتنه که اونم اصلا احتیاجی به صیغه نداره 

واقعا فلسفه صیغه رو نمیفهمم قبل عقد!!!

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"