2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 57 پست
من یه باکس گرفتم فکر کنم برا دوسالم بسه     تک یه چیز دیگه س ولی رنگش .رب دهاتی و آلفرد و ...

منم قبل این یه بسته 12 تایی خریدم فک کنم اره واسه دو سالت خوبه منم تقریبا یک ساله دارم الان 4،5 تاش مونده هنوز. آخه من دست به ربم خوبه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب منم دوس دارم ولی الان دارم برای فوق لیسانس میخونم و آزمون وکالت .رادیو هم میرم کار میکنم وقت ندا ...

آره با این وضعیت اگه بیاری باید پرستارم بگیری.  تا اون یکی بدنیا بیاد  بچه اولم میشه دو ساله.  باشگاه هم باید برم حداقل تا شیش ماه میخوام پرستار بگیرم. رو هیکلم حساسم.  

آره با این وضعیت اگه بیاری باید پرستارم بگیری.  تا اون یکی بدنیا بیاد  بچه اولم میشه دو سا ...

ای جان خیلی نزدیک همن پس .افرین خوب کاری کردی زحمت داره ولی می ارزه

آره با این وضعیت اگه بیاری باید پرستارم بگیری.  تا اون یکی بدنیا بیاد  بچه اولم میشه دو سا ...

من یه سرما بخورم مادرشورم بدش میا برم دکتر. چه برسه بخوام پرستار بگیرم.منو میکشه خخخ.یک ساله میخوام برم بینیمو عمل کنم ازش جرات نمیکنم اخرم پشیمون  شدم

من یه سرما بخورم مادرشورم بدش میا برم دکتر. چه برسه بخوام پرستار بگیرم.منو میکشه خخخ.یک ساله میخوام ...

من مامانم خیلی بهم گیر میده سر بچه اولم خواستم پرستار بگیرم که راحت برم باشگاه نذاشت گفت خودم نگه میدارم یک ماه اومد ماه بعد گفت یک روز در میان دیگه از ماه سوم چهارم گفت بیخیال شو بزرگ شد برو اونموقع هم بچم میفهمید پیش هیچ کی نمیموند غریبه میدید فقط گریه میکرد. منو از کارو بارم انداخت.  الان سر این یکی هم شوهرم میگه مامان بهم گفته نمیزارم پرستار بگیره. گفتم بالا بره پایین بیاد من میگیرم. خخخخخ واسه عمل بینیمم یبار گفتم میخوام عمل کنم( که میکنم) گفت بکنی اون دنیا باید جواب منو بدی، گفتم باشه  حالا داداشم میگه برم عمل کنم تشویقشم میکنه. انگار من پسرم اون دختر