سلام دوستای گل و بلبل. من زمانی که طلا 270 بود 100 گرم طلا خریدم امروز فروختمش به نظرتون باز گرون میشه؟ اشتباه کردم یا نه؟با خودم گفتم برم پس بدم پولو طلارو بگیرم
خوب منم دوس دارم ولی الان دارم برای فوق لیسانس میخونم و آزمون وکالت .رادیو هم میرم کار میکنم وقت ندا ...
آره با این وضعیت اگه بیاری باید پرستارم بگیری. تا اون یکی بدنیا بیاد بچه اولم میشه دو ساله. باشگاه هم باید برم حداقل تا شیش ماه میخوام پرستار بگیرم. رو هیکلم حساسم.
من یه سرما بخورم مادرشورم بدش میا برم دکتر. چه برسه بخوام پرستار بگیرم.منو میکشه خخخ.یک ساله میخوام ...
من مامانم خیلی بهم گیر میده سر بچه اولم خواستم پرستار بگیرم که راحت برم باشگاه نذاشت گفت خودم نگه میدارم یک ماه اومد ماه بعد گفت یک روز در میان دیگه از ماه سوم چهارم گفت بیخیال شو بزرگ شد برو اونموقع هم بچم میفهمید پیش هیچ کی نمیموند غریبه میدید فقط گریه میکرد. منو از کارو بارم انداخت. الان سر این یکی هم شوهرم میگه مامان بهم گفته نمیزارم پرستار بگیره. گفتم بالا بره پایین بیاد من میگیرم. خخخخخ واسه عمل بینیمم یبار گفتم میخوام عمل کنم( که میکنم) گفت بکنی اون دنیا باید جواب منو بدی، گفتم باشه حالا داداشم میگه برم عمل کنم تشویقشم میکنه. انگار من پسرم اون دختر