2777
2789
نه عزیزم من اولین بارداریم پوچ بود الان استراحتم آبان اقدام میکنم 29سالمه داره دیر میشه خخخ ولی مهم ...

دوست منم یه بارداری پوچ داشت سقط شد بعد سه ماه اقدام کرد با اولین اقدام حامله شد الان ۳ماهشه دکتر گفت بعد سقط رحم آماده ست

جدی میگم بخدابچه نعمته شوهرم دل تودلش نیست تااخرهفته من خبربدم بهش ک باردارم یانه

اره بچه نعمته . من یکسال جلوگیری کردیم اولین ماه گرفت و باردار شدم ولی پوچ شد. ولی ناامید نیستم انشالله خدا به تمام منتظرا نظر کنه و دلشون شاد شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزجوونین کجاپیرشدین.قدرلحظه هاروبدونین

برید  کنار برید کنار..... من سه ماه دیگه میشه ۲۰ سالم و قصد نی نی دارشدن دارم😂😂😂😂😂شوهرمم۲۷

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

دوست منم یه بارداری پوچ داشت سقط شد بعد سه ماه اقدام کرد با اولین اقدام حامله شد الان ۳ماهشه دکتر گف ...

من این ماه هم دوبار دست پا شکسته اقدام داشتم ولی خب چون روزای تخمکگذراری نبود میدونم پری میاد خخخ البته تخمکگذاری کیت گذاشتم منفی شد

هنوزجوونین کجاپیرشدین.قدرلحظه هاروبدونین

برید  کنار برید کنار..... من سه ماه دیگه میشه ۲۰ سالم و قصد نی نی دارشدن دارم😂😂😂😂😂شوهرمم۲۷

برید  کنار برید کنار..... من سه ماه دیگه میشه ۲۰ سالم و قصد نی نی دارشدن دارم😂😂😂😂😂شوهرمم۲۷

چه خوب پس من فک کنم خیلی دیر بزرگ شدم بخدا ۲۰ سالم بود فک میکردم خودم بچه م یکی باید جمع مم میکرد

چه خوب پس من فک کنم خیلی دیر بزرگ شدم بخدا ۲۰ سالم بود فک میکردم خودم بچه م یکی باید جمع مم میکرد

😂😂😂😂😂 منم هنوز فک میکنم بچم ولی خب عشق بچه داره دیوونم میکنه 😂😂

😂😂😂😂😂 منم هنوز فک میکنم بچم ولی خب عشق بچه داره دیوونم میکنه 😂😂

خانمی بیا بیخیال عید شو الان برو چکاب بده و همین پاییز اقدام کن نگران اسید فولیک هم نباش خیلی ها قبل بارداری نمیخورن.

یه ماما بود میگفت اونایی که تو فامیلشون مشکلات زنتیک دارن بهتره سه ماه قبل بخوره اگر نخورد هم اشکال نداره