2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی بیا بیخیال عید شو الان برو چکاب بده و همین پاییز اقدام کن نگران اسید فولیک هم نباش خیلی ها قبل ...

چکاب دادم منتظرم یه دکتر پیدا کنم... ولی میترسم بدون خوردن دارو باردار بشم اخه میگن ویار و تهوع دوران بارداری واسه کمبود اسید فولیکه... مامانمم سر من که ناخواسته بودم😂😁 بخاطر کمبود ویتامین تا ۵ ماهگی تهوع شدید داشت ینی هرچی میخورده نهایتا ۱۰دقیقه بعدش پس میاورده... ولی سر خواهرم چون رفت دکتر دارو مصرف کرد خیلییییی حالش بهتر بود.... واسه همون میترسم

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

چکاب دادم منتظرم یه دکتر پیدا کنم... ولی میترسم بدون خوردن دارو باردار بشم اخه میگن ویار و تهوع دورا ...

خب یه دکتر برو که خیالت راحت شه ولی تهوع بخاطر تغییر ناگهانی هورمون هاست ربطی به اسید فولیک نداره ولی ازمایشاتت اگر خوب بود دیگه خودتا تا عید کلافه نکن 

دکتر بهم دوفاستون.متفورمین.یدوفولیکو اسپیرولاکتون داده خودمم از روز ۳ تا۸ پری روزی ۱ دونه لتروزول خو ...

اگر اسپیرو لاکتون میخوری نباید اقدام داشته باشی واگر اقدام داری نباید اسپیرولاکتون بخوری  برای تنبلی برو پیش متخصص غدد 

نمیخوام بترسی ولی اسپیرولاکتون باعث میشه هورمون تستسترون دفع بشه و اگر بچه پسر بود اندام جنسیش شکل نمیگیره(البته اسپیرولاکتون توی دوز خاصی این خاصیتو داره) 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین