2777
2789
😰😰😰مگه چقدر طول میکشه که بارداربشی.... من هرکیو دیدم بار اول یا نهایتا دوم گرفته (منظورم کلا یک ی ...

من سالم سالمم مشکلی هم ندارم دوماهه قط کردم نتیجه ندیدم ببینم این ماه توکل برخدا نتیجه ای حاصل میشه

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
من همون ماه اول اقدام باردار شدم ولی هفته 5 بدون دلیل افتادم ب خونریزی سقط شد خیلی خورد تو ذوقم فقط ...

منم مثل شما .بیخیال روحیت را خوب کن مصلحت بوده هیچ بد به دلت راه نده ما باز باردار میشیم و بسلامت میگذرونیم این دوره را. مثبت فکر کن عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ابان خو!؟الان جلوگیریتو قطع کن تا بدنت عادت کنه 

😰😰😰مگه چقدر طول میکشه که بارداربشی.... من هرکیو دیدم بار اول یا نهایتا دوم گرفته (منظورم کلا یک یا دوبار جلوگیری نکرده) 😐😐من اگه بخوام واسه بعد عید باردارلشم باید از الان اقدام کنم ینی؟؟

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

😰😰😰مگه چقدر طول میکشه که بارداربشی.... من هرکیو دیدم بار اول یا نهایتا دوم گرفته (منظورم کلا یک ی ...

عزیزم برا همه اینقدر سریع نمی گیره یه ماه قبلش باید دکتر بری چواب بدی از سه ماه قبل اسید فولیک بخوری بعد اقدام کنی

عزیزم برا همه اینقدر سریع نمی گیره یه ماه قبلش باید دکتر بری چواب بدی از سه ماه قبل اسید فولیک بخوری ...

الان به نظر شما من میخوام واسه بعد عید باردار بشم لازمه از الان برم دکتر؟؟؟؟

نه عزیزم اگر عید میخوای اقدام کنی فقط سه ماه قبلش اسید فولیک بخور همین و بس.ماهی هم که خواستی اقدام کنی روزهای ممنوعه را در نظر بگیر فقط همین الان جلوگیری نکنی ممکنه همین ماه باردار شی. ولی کلا میگم ممکنه چندماه طول بکشه زود نریم دکتر و خودمون را ندیم دست داروهای شیمیای

عزیزم برا همه اینقدر سریع نمی گیره یه ماه قبلش باید دکتر بری چواب بدی از سه ماه قبل اسید فولیک بخوری ...

الان به نظر شما من میخوام واسه بعد عید باردار بشم لازمه از الان برم دکتر؟؟؟؟ نمیخوام خیلی دیر بشه😥

الان به نظر شما من میخوام واسه بعد عید باردار بشم لازمه از الان برم دکتر؟؟؟؟

قبل از اقدام ب بارداریتون حتما یه چکاپ کامل بدید ک یه وقت خدای نکرده مشکلی نداشته باشید یا بتونید قبل اقدام حلش کنید مثل کیست یا چیزهای دیگه

خدایا شکرت