2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین ماه بود که کیت زدی؟ چند ماه اقدام بودی؟ بعضیا با پلی کیست هم باردار شدن کاش زود نرفته باشی دکت ...

بله اولین ماه بود اخه ملی کیستیک که بالاخره باید درمان بشه موهای زاید م داشت زباد میشد

یکم زیادی عجولم عزیزم نمیتونم زیاد منتظر بمونم ۵ ساله ازدواج کردم الان دیگه دلم نی نی میخواد

یعنی من کیت گرفتم بعد دوخط گذاشت روز ۱۴ یعنی تخمک ازاد کردم؟

میزنمتا واسه اینکه 2ماه اقدام داشتی بری بگی 6ماهه؟ این دارو ها عوارضشون بیشتره بخدا راحت خودتون را دست دکترا ندین تا وقتی مجبور نباشین.

من 3ماه کیت گذاشتم ماه سوم مثبت شد اون دو ماه منفی بود همون ماه باردار شدم که متاسفانه پوچ بود.بعد از شقط باز دو ماه هست دارم کیت میذارم بازم منفیه برای همین میگم چندماه یبار آزاد میکنم و اصلا نگران نیستم.تو هم بیخود نگران نباش و خودت را بده دست خدا بعدشم از رابطتون لذت ببرید همش فکر بچه باشی زندگی میشه استرس

میزنمتا واسه اینکه 2ماه اقدام داشتی بری بگی 6ماهه؟ این دارو ها عوارضشون بیشتره بخدا راحت خودتون را د ...

عشقم ولی بنظرم یه دکتر بری بهتره چون اکثر خانم ها تنبلی تخمدان دارن یه دوره متفورمین میده انشالله حل میشه

میزنمتا واسه اینکه 2ماه اقدام داشتی بری بگی 6ماهه؟ این دارو ها عوارضشون بیشتره بخدا راحت خودتون را د ...

چشم ...منتظر میشم تا خدابرام بخواد...کیت روژان مطمئنه من چرا نزدیک ۱هفته شایدم کمتر ۵روز دو خط پررنگ بود!؟

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
بله اولین ماه بود اخه ملی کیستیک که بالاخره باید درمان بشه موهای زاید م داشت زباد میشد یکم زیادی عج ...

من کسی سراغ دارم با رازیانه موهای زائد صورتش را کم کرد . انشالله جواب بگیری عزیزم و دل همه را شاد کنی

چرا ابان خو!؟الان جلوگیریتو قطع کن تا بدنت عادت کنه 

😰😰😰مگه چقدر طول میکشه که بارداربشی.... من هرکیو دیدم بار اول یا نهایتا دوم گرفته (منظورم کلا یک یا دوبار جلوگیری نکرده) 😐😐من قصپ بارداری دارم واسه عید دنبال دکترم ینی باید از الان شروع کنم جلوگیری نکنم

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

اره عزیزم پررنگ ترین حالت میشه مثبت حتی اگر از خط کنترل کمرنگ تر باشه 

خط کنترل کدومه!؟

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم