2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم یه دخترداست ده ماهه حامله شد تا۵ماه به کسی چیزی نگفت بعدتازه به مامانش ایناگفت وقتی دنیااومدفامیلانمیدونستن الان پسرشم ۶ ماهشه ماشالا.بیخیال خداداده این هم بیارودیگه مواظب باش بعداین .خدابزرگه.خودتوناراحت نکن خیلیامثل توهستن.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
واای سخته اقلا بزار یساله شه😉

منم میگم ولی باباش قبول نمیکنه

میگه تا حامله بشی و بچه به دنیا بیاد یه سال بیشتر طول میکشه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

دیگه عزیزم کاری که شده چند سال اولش سخت اما با خود خوری که درست نمیشه سعی کن دیگه استرس  به بچه وارد نکنی برو مبارک باشه انشاالله قدمش هم برای خودت و خانواده ات هم برای این مملک  

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
کاری که شده سعی کن باهاش کنار بیای

نمیتونم 

اشکم بند نمیاد

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

عزیزم مبارکت باشه،انشالله بارداری وزایمان راحتی داشته باشی وسالم وصالح باشه.

منم بعد بچه اولم که ۱۰ماهش بود ناخواسته باردار شدم وچون بارداریم خیلی سخته ۶هفتگی رفتم سقط کردم الان خیلی پشیمونم اگه میموند باهم بزرگ میشدن درسته اولش سخته 

هنوزم که هنوزه بعد ۹سال عذاب وجدان دارم

خدایا قلبم بسان قبله نماست.عقربه هاش سمت "تو"که می ایستد.حال دلم خوش است.
گلم من چهارماهه بود بچه اولم فهمیدم حامله شدم😕خیلی سخت بود ولی گذشت.الان هم میگم چه خوب شد امد باهم ...

جدی

اولی رو سزارین بودی یا طبیعی عزیزم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
منم میگم ولی باباش قبول نمیکنه میگه تا حامله بشی و بچه به دنیا بیاد یه سال بیشتر طول میکشه.

ولشون کن این مردا رو همه بدبختی و سختیش پا مادر بیچارست به نظرم گوش نده خیلی سختت میشع پوست آدم کنده میشه دوتا بچه کوچیک بخدا سختهههه

الهی گاهی نگاهی😊☺
رحم داشت خودشوبازسازی میکرد گلم هم واسه خودت هم بچت ضررداره ولی انشالله که چیزی نمیشه 

کاش میمردم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم