2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست

خوش ب حالتون ک انقد راحت حامله میشید.

قدر خودتونو بدونید خواهشاً و خدا رو  شکر کنید بابتش.

خاک تو سر من ک ی دونه‌شم نمیتونم بیارم...

واقعاً این چ سرنوشتیه ک من دارم...

جونم دراومد واسه ی بچه‌ تحفه... اَه!!

مبارکه روش جلوگیری مناسب نداشتی عزیزم من چقد تاپیک آموزشی میزنم درمورد این چیزا وقتی استقبال نمیشه ن ...

😢😢😢😢

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاریه که شده بدتر از من نیستی دخترم دو ماهش بود باردار شدم الان هفته 24 ام سزارین هم بودم شدید ...

ای جانم

خداقوت دلاور😄

الهی سالم باشی و به سلامت طی کنی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
میشه من سوال بپرسم  من دخترم ۱ سالشه تا حالا کاندوم استفاده میکردم الان اگه قرص مصرف کنم تو شی ...

نه عزیزم تا شش ماهگی کودک میشه از قرص جلوگیری شیردهی استفاده کرد شش ماه به بعد میتونی قرص مصرف کنی  قرص باید خییییلی دقیق استفاده کنی سروقت و درصورت فراموشی بدونی که چجور مصرف کنی چون یه عده اشتباه مصرف میکنن بعد میگن باردار شدیم که همچی چیزی اصلا صحت نداره ولی بهترین روش جلوگیری حال حاضر آیودی گلم اگر بتونی بزاری خیالتم راحتتره

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
نه😢😢😢😢😢پسرم گناه داره

عزیزم منم عین شرایط شمابودم بعدگریع میکردم دلم به بچه بزرگم میسوخت حس میکردم دیگه اون ازیاد میره یه حسی که نمیتونم بگم خیلی بدبود خیلی بچه دومم پسر شد الان یعنی انقدر خوشحالم هردقیقه خداروشکر میکنم به خدا که برای پسرت خوبه چون یه کم که بزرگ میشن انقدر همبازیه خوبی میشن که خدامیدونه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
ولشون کن این مردا رو همه بدبختی و سختیش پا مادر بیچارست به نظرم گوش نده خیلی سختت میشع پوست آدم کنده ...

منو خواهرم دو سال و دوروز باهم فاصله داریم.

خیلی  خوبه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خوش ب حالتون ک انقد راحت حامله میشید. قدر خودتونو بدونید خواهشاً و خدا رو  شکر کنید بابتش. خا ...

عزیزدلم😢😢😢

الهی بمیرم برات

الهی به زودی خدا دامنت رو سبز کنه

خودت رو سرزنش نکن عزیزم

اینچیزا که دست ادم خودش نیست که بابتش انقد خودت رو سرزنش میکنی 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نه عزیزم تا شش ماهگی کودک میشه از قرص جلوگیری شیردهی استفاده کرد شش ماه به بعد میتونی قرص مصرف کنی & ...

میشه یه روش جلوگیری ۱۰۰ درصد ب من معرفی کنید؟؟ 

من واقعا نمیخوام دوباره ب درد بارداری ناخواسته دچار بشم دوتا برای هفت پشتم بسه 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
به قرص اورژانسی لعنتی اعتماد کردم

کاری هست که شده ولی از این به بعد خیلی مراقب باش کاربر مامان سه ویرانگر بچه اول رو می خواست و باردار شد و سه تای دیگه ناخواسته بود ۴ تا بچه😃😃

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

عزیزم دیگه خودتوناراحت نکن خلاف شرع که نکردی بعصیاتوعقدحامله میشن اوناشرایطشون سخته شمافقط مشکلت بچه اولت کوچیکه فک کن دوقلوداری من خودم دوقلودارم فداشون بشم.خودموخواهرم هم یکسال فقط تفاوت داریم یعنی مامانم خواهرم ۴ماهش بودمنوباردارشد😑

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.

دوست منم بچه اش ۱۰ ماهه بود فهمید بارداره اونم چهار ماهه😐 از بس بارداریش راحت بود نفهمیده بود بارداره 

الان بچه هاش یک سال و دوماه فاصله دارن ولی راضیه 

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
نمیتونم  اشکم بند نمیاد

ناشکری نکن گلم

کاملا درکت میکنم چون حال خودمم اونقد بد بود که سقطش کردم ولی مبادا اشتباه منو تکرار کنی عزیزم.

مصلحت خداست انشالله که پاقدمش برات خیر باشه 

خواهش میکنم ناراحت نباش اون بچه از خون توعه پس مواظبش باش وخدا رو شکر کن 

خدایا قلبم بسان قبله نماست.عقربه هاش سمت "تو"که می ایستد.حال دلم خوش است.