میشه من سوال بپرسم من دخترم ۱ سالشه تا حالا کاندوم استفاده میکردم الان اگه قرص مصرف کنم تو شی ...
نه عزیزم تا شش ماهگی کودک میشه از قرص جلوگیری شیردهی استفاده کرد شش ماه به بعد میتونی قرص مصرف کنی قرص باید خییییلی دقیق استفاده کنی سروقت و درصورت فراموشی بدونی که چجور مصرف کنی چون یه عده اشتباه مصرف میکنن بعد میگن باردار شدیم که همچی چیزی اصلا صحت نداره ولی بهترین روش جلوگیری حال حاضر آیودی گلم اگر بتونی بزاری خیالتم راحتتره
عزیزم منم عین شرایط شمابودم بعدگریع میکردم دلم به بچه بزرگم میسوخت حس میکردم دیگه اون ازیاد میره یه حسی که نمیتونم بگم خیلی بدبود خیلی بچه دومم پسر شد الان یعنی انقدر خوشحالم هردقیقه خداروشکر میکنم به خدا که برای پسرت خوبه چون یه کم که بزرگ میشن انقدر همبازیه خوبی میشن که خدامیدونه
داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
ولشون کن این مردا رو همه بدبختی و سختیش پا مادر بیچارست به نظرم گوش نده خیلی سختت میشع پوست آدم کنده ...
منو خواهرم دو سال و دوروز باهم فاصله داریم.
خیلی خوبه.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)