2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست

اگه خوش حامله ای عیب نداره.

من چون افتضاست حاملگیم تنگی نفس شدید و استراحت مطلق و همش لک بینی پشت دستمو داغ میکنم دیگه 

همین اول و اخرم بشه دیگه نمی خوام.

اما خیلی ها اصلا متوجه نمیشن حاملگی شون کی تموم شد راحته حاملگی شون چه عیبی داره تا سه تا هم بیارن خوبه عالیه

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

چه باحال میشه  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کابوسه منه....

واقعا گلم کابوس شما کابوس یه جامعه س چقد خوبه که بفکر هستی بارداریهای ناخواسته نه تنها به خانواده واقعا به جامعه هم ضرر میزنه همششش بخاطر روشهای جلوگیری نادرسته

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

کاش ونم دومی اینجور میشد حالا بچع هام دوتاشوت با هم بزرگ میشدند ولی مصلحت خدا برام این نبود ولی برای تو این بوده شکر خدا شکر خدا شکر خدا ...این یکی را بع دنیا بیار ولی بعدی را مواظب باش عزیزم

خدا کمک ...دایم نگاهی

منم یکسال اول بعد زایمان هم قرص خارجی خوردم هم جلوگیری طبیعی داشتم که نکنه یهوباردار نشم.. باوحودیکه بخاطر قرص میگرن هم گرفتم ولی میخوردم... حواستو باید جمع میکردی حالام کاریه ک شده

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
آخی چه باحال مثل دوقلو ها به بقیه چه خودت و ناراحت نکن

نه😢😢😢😢😢پسرم گناه داره

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

گلم من چهارماهه بود بچه اولم فهمیدم حامله شدم😕خیلی سخت بود ولی گذشت.الان هم میگم چه خوب شد امد باهم بزرگشون میکنم و دوتا هم بسمونه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

اتفاقیه که افتاده

بپذیرش 

وگرنه بهت سخت تر از اینی که هست میگذره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
شما مامایید؟

نه عزیزم من سفیر سلامت هستم ما از پزشکان متخصص هررشته مثل زنان روانشناسی و...آموزش میبینیم برای راهنمایی عموم مردم اعزام میشیم اگر لازم بود به پزشک مربوطه معرفیشون میکنیم

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

من پسرم ۶ ماهشه دوباره میخوام اقدام کنم.😊😊😊😊

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)