2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ونم دومی اینجور میشد حالا بچع هام دوتاشوت با هم بزرگ میشدند ولی مصلحت خدا برام این نبود ولی برای ...

دقیقا الان منم تو دلم میگفتم خوش بحالت استارتر

درسته اولش سخته اونم خیلی

برات ولی بعدش خیلی خوب میشه.

بچه اولیت مستقل بزرگ میشه و دومی هم راحتتر از اولی وهمبازی همدیگه 

اگه یه جنس هم باشن که دیگه همیشه پشتوانه هم میشن.

خداراشکر کن برای این هدیه کوچولو.

خدا مصلحتتو بیشتر میدونه

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
سلام همون یدونه رو داری جلوگیریت چی بود

به قرص اورژانسی اعتماد کردم😢😢

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

یه اشناهامون هفت سال بچه دار نشد بعد مثله شما بچه دار شد  خیلی سختش بود اخه کار میرفت ولی حالا بیا وببین بچهاش سه ساله ودو ساله اند اینقد راضیه میگه خوبه تحمل کردم الان بچع هام همدیگه را دارن

خدا کمک ...دایم نگاهی
نه😢😢😢😢😢پسرم گناه داره

بیشتر به اولی برسید.دومی بدنیاامد مراقب باشید حسودی نکنه ... 

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

ناشکری نکن هر بچه ای با خودش خیر و برکت داره عزیزم منکر سختی هاش نمیشم اما یقین داشته باش ک هیچ کار خدا بی حکمت نیس باور کن خیلیا ارزوشونه یکی خدا بهشون بده اونوقت شما اینجوری میگی مطمئنم خدا خیلی دوست داره😘😘سلامت باشی عزیزم 

نه عزیزم من سفیر سلامت هستم ما از پزشکان متخصص هررشته مثل زنان روانشناسی و...آموزش میبینیم برای راهن ...

میشه من سوال بپرسم 

من دخترم ۱ سالشه تا حالا کاندوم استفاده میکردم الان اگه قرص مصرف کنم تو شیرم تاثیر نمیزاره 

خوب خواهر من حواست کجا بود

به قرص اورژانسی لعنتی اعتماد کردم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
من پسرم ۶ ماهشه دوباره میخوام اقدام کنم.😊😊😊😊

عکست چه حس خوبی داره  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

منم دخترم ۹ ماهه بود باردار شدم خیلی گریه میکردم برای دخترم الانم یکم استرس دارم سخته یکم مخصوصا دختر اولیم خیلی شیطونه 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤