این ب ضرر خانومای ایرانیه چون همین جوری از زیر بار مهریه در میرن نصف کردن اموال ک کاری نداره از همون اول هر چی بخرن ب اسم پدر و مادرشون میخرن ک چیزی ب زنشون نرسه این قانون تو ایران اصلا جواب نمیده
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤ بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
به نظر من چیزی مثل تعیین سکه و امثالهم برای مهریه یچیز مسخره ست خیلی وقت پیش باید حذفش میکردن باید از اول همین میبود نصف اموال !کاش تصویب بشه، خیلی خوب میشه!
دیگه اینقد سرگرفتن مهریه نه حق و حقوق زن از بین میرفت نه این همه زندانی مهریه داشتیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا چن روز پیش یکی یه خبر گذاشت واسه همین مهریه..یکی از همین نماینده های خانوم مجلس طرح داده بود که ...
اون خانومم دست کمی از اینا نداره،دستش تو سفره انقلابه مهریه ب چ کارش میاد مهریه واسه اونایی که پشتوانه ندارن،نه حالا حتما واسه طلاق بعد فوت مرد خیلیا رو همون مهریه نجات داده وگرنه یک هشتم از ارث ک نشد پشتوانه
یک پژوهشگر: حذف مهریه باعث بالا رفتن آمار ازدواج نخواهد شد
مجید ابهری: 🔹بر اساس ۴۰ سال پژوهشهای میدانی و نظری در صورت حذف مهریه، بر اساس تربیت و فرهنگ خانوادگی زنان همواره دچار استرس شده خود را در معرض خطر میبینند بنابراین هیچ کدام از این راهکارها باعث افزایش آمار ازدواج و کاهش آمار طلاق نخواهد شد/اعتماد آنلاین #اجتماعی ✅ @Khabar_Fouri