2777
2789
مطمئن باش 100 برابر مردهای ایرانی مردهای خارجی عوضی هستن حالا فک کردی مردهای خارجی با دست خودشون میا ...

آخه باهم شریکن و مطمئنه برادرش

ولی خب اگه همچین قانونی بشه سر من کلا بی کلاه میمونه

آخه باهم شریکن و مطمئنه برادرش ولی خب اگه همچین قانونی بشه سر من کلا بی کلاه میمونه

خب اگه با هم شریکن خب قانون از برادر شوهر محترم سهم شوهر رو میگیره بعدشم نصف رو میده به شما 

بالأخره دادگاه معلوم میکنه ببینه منبع درآمد شوهر شما از کجاست ماشین و خونه ش چیه دیگه به نظرت به همین راحتیه که مثلا شوهرت قاضی بپرسه بگه چی داری اونم بگه هیچی بعد به شما بگه خانم شرمنده شوهرت هیچی نداره سرت بی کلاه موند!

اول تمام حساب های بانکی مسدود میشه بعدم کارشناس میفرستن همه مال و اموال و منبع درآمد رو مشخص میکنن،از شما پرسیده میشه وقتی بگی مثلا فلان ماشین رو داره فلان خونه رو داره فلان زمین رو داره،دادگاه پیگیر میشه و آمار همه چیش رو درمیاره که از اول مال می بوده به کی رسیده الان به نام کیه!

نگران نباش سرت بی کلاه نمیمونه!

بابا کسی که قاضی و پلیس و دادستان و از این شغل ها داره روزی 100 تا زرنگتر از مردی که تنها حربه ش اینه که اموال رو به اسم کسی بزنه از زیر دستش رد میشه، گول این چیزارو نمیخوره!

البته ببخشید گلم ایشالا همیشه خوشبخت باشین کارتون به این جور جاها نرسه هیچوقت 

فقط مثال زدم رو جریان شراکت شوهر تون و برادرش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید