2777
2789

قرار نیست که مهریه حذف بشه یعنی بگن زن مهریه نداره 

تو کشورهای خارجی هم مهریه دارن خداوند تو قانون تمام ادیان برای زن مالی تعیین کرده به اسم مهریه،فقط مربوط به اسلام نیست این محض اطلاعتون! تو کشورهای خارجی هم که میگن زمان طلاق نصف اموال مرد متعلق به زن است همون مهریه س دیگه پس چیه!

بعدشم قرار قانون اینجوری بشه ؛ مهریه زن نصف اموال مرد است!

حالا مال هرکی هرچی شد به نسبت دارایی شوهرش!

دیگه خود خونواده ها نیان تعیین کنن ی قانون کلی برای مهریه میذارن!

به نظر من خیلی هم خوبه!

اون خانومم دست کمی از اینا نداره،دستش تو سفره انقلابه مهریه ب چ کارش میاد مهریه واسه اونایی که پشتوا ...

چی بگمممم😥😥ما زنا تو ایران از هیچ حقوقی برخوردار نیستیم☹

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا دلیل این طرح اینه که دیگه کسی بخاطر مهریه نره زندان که بخاطرش از زنا مایع میزارن دیگه نمیگن ...

اول ازدواج ک میبینیم وضعشون چطوره خب.چطور از ی مردی ک هیچی نداره انتظاره حتی ۱۰ تا سکه دارن بعضیا.یارو رو بچلونیش ازش یکی درنمیاد.این ک نمیشه پشتوانه،بنظرم همون نصف اموال منصفانه تره و بیشتر ب نفع زن هاس

قرار نیست که مهریه حذف بشه یعنی بگن زن مهریه نداره  تو کشورهای خارجی هم مهریه دارن خداوند تو ق ...

به نظر منکه اصلا خوب نیست چون شوهرم هرچی داره به اسم داداششه

واسه همینه که میگم این منصفانه نیست اون تو خارجه به مردای ایرانی نمیشه اطمینان کرد

چنین قانونی محاله که تصویب بشه اصلاً تصویب نمیشه من خیالتونو راحت کنم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چنین قانونی محاله که تصویب بشه اصلاً تصویب نمیشه من خیالتونو راحت کنم

خلاصه گفته باشم همه جا گفتم اینجاهم میگم اگه تصویبش کنن من یکی که خودمو جلو مجلس آتیش میزنم😁

عزیزم مردی ک داراییشو ب نام این و اون میکنه تقسیم اموالش ب چ صورته؟

گلم به این راحتی هم نیست که میگی خیلی از کارهایی که انجام میشه باید حتما سند به نام خود شخص باشه کلی مالیات میخوره همه اینا بررسی میشه الان دیگه جوری نیست که بشه به این راحتی از این چیزا قسر در رفت!

الان یکار کوچیک بخوای بکنی از هزارجا باید استعلام نمیدونم چیو چیو بگیری آمار هفت جد و آباد طرف رو درمیارن 

مطمئن باش ی قانون کلی تبصره میخوره و شرط و شروط داره از همه لحاظ بررسی میشه 

همینجوری که الان اگه مرد بره مال و اموال رو به اسم کسی بزنه و بعد جریان طلاق پیش بیاد دادگاه اون سند زدن به نام کسی دیگه رو قبول نمیکنه و تمام اموال رو به اسم اینکه مال مرد توقیف میکنه!

خلاصه گفته باشم همه جا گفتم اینجاهم میگم اگه تصویبش کنن من یکی که خودمو جلو مجلس آتیش میزنم😁

اصلاً این قانون تصویب نمیشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
درسته قراره اگه تصویب بشه اینجوری باشه که هر چی بعد ازدواج به دست اومده بین دوطرف تقسیم بشه

اگه هیچی بدست نیاورد همونم از دست داد چی😂😂

مگه لباسای تنشونو تقسیم کنند

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤
گلم به این راحتی هم نیست که میگی خیلی از کارهایی که انجام میشه باید حتما سند به نام خود شخص باشه کلی ...

امیدوارم اینطور باشه من خودم مهریم بالا نیس برامم اهمیتی نداره ولی ممکنه ی سریا دلخوشیشون ب مهریشون باشه

به نظر منکه اصلا خوب نیست چون شوهرم هرچی داره به اسم داداششه واسه همینه که میگم این منصفانه نیست او ...

مطمئن باش 100 برابر مردهای ایرانی مردهای خارجی عوضی هستن حالا فک کردی مردهای خارجی با دست خودشون میان دو دستی نصف اموال رو تقدیم زنشون میکنن اونا هم چون قانونشون هست مجبورن !ایرانی و خارجی هم نداره، یا فک کردی خارجی ها از این کلک ها بلد نیستن بزنن!

کسی که قانون میذاره به همه چی فکر میکنه!

اصلا ربطی به این نداره که ی قانون وقتی تصویب بشه کلی شرط و شروط و تبصره میخوره به این راحتی هم نیست که مردها هرچیزی رو بزنن به نام کسی دیگه و قسر در برن! 

بعدشم شما اشتباه کردی اجازه دادی همه چی به اسم برادر شوهرت باشه!