2777
2789

این ب ضرر خانومای ایرانیه چون همین جوری از زیر بار مهریه در میرن نصف کردن اموال ک کاری نداره از همون اول هر چی بخرن ب اسم پدر و مادرشون میخرن ک چیزی ب زنشون نرسه این قانون تو ایران اصلا جواب نمیده 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

به نظر من چیزی مثل تعیین سکه و امثالهم برای مهریه یچیز مسخره ست خیلی وقت پیش باید حذفش میکردن باید از اول همین میبود نصف اموال !کاش تصویب بشه، خیلی خوب میشه!

دیگه اینقد سرگرفتن مهریه نه حق و حقوق زن از بین میرفت نه این همه زندانی مهریه داشتیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیتونه اینکارو انجام بده چونکه شورای نگهبان بااین قانون مخالفت میکنه به دلیل مغایرتِ این قانون باشرع اسلام

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چه بد حالا اومدیمو طرف از مال دنیا یه موتور قراضه داشت تکلیف چیه اونوقت؟🤔😁

دقیقا مسئله همینه ویکی دیگه اینکه واقعا خیلی مردا نانجیبن ممکنه هرچی دارم بسپرن دست خونوادشون

چه بد حالا اومدیمو طرف از مال دنیا یه موتور قراضه داشت تکلیف چیه اونوقت؟🤔😁

یکی ک فقط ی موتور قراضه داره رو شما ۱۰۰۰۰ تا مهر بذار،بعدا چجوری میخوای بگیری ازش؟انقد قانون واسش هست ک از زیرش در برن وقتی پول نداشته باشن،الانم ک دیگ زندانم نداره.کسی ک نداره نداره دیگه

اره دیگه مردا میخوان ب نفع خودشون کار کنن مجلسم همه نماینده ها مردن دیگه

بابا چن روز پیش یکی یه خبر گذاشت واسه همین مهریه..یکی از همین نماینده های خانوم مجلس طرح داده بود که عرف قانونیش بشه۵۵سکه😒

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
یکی ک فقط ی موتور قراضه داره رو شما ۱۰۰۰۰ تا مهر بذار،بعدا چجوری میخوای بگیری ازش؟انقد قانون واسش هس ...

اتفاقا دلیل این طرح اینه که دیگه کسی بخاطر مهریه نره زندان

که بخاطرش از زنا مایع میزارن دیگه نمیگن که خب برادر من لقمه اندازه دهنت بردار که نری زندان

بابا چن روز پیش یکی یه خبر گذاشت واسه همین مهریه..یکی از همین نماینده های خانوم مجلس طرح داده بود که ...

اون خانومم دست کمی از اینا نداره،دستش تو سفره انقلابه مهریه ب چ کارش میاد مهریه واسه اونایی که پشتوانه ندارن،نه حالا حتما واسه طلاق بعد فوت مرد خیلیا رو همون مهریه نجات داده وگرنه یک هشتم از ارث ک نشد پشتوانه

یک پژوهشگر: حذف مهریه باعث بالا رفتن آمار ازدواج نخواهد شد

مجید ابهری:
🔹بر اساس ۴۰ سال پژوهش‌های میدانی و نظری در صورت حذف مهریه، بر اساس تربیت و فرهنگ خانوادگی زنان همواره دچار استرس شده  خود را در معرض خطر می‌بینند بنابراین هیچ کدام از این راهکارها باعث افزایش آمار ازدواج و کاهش آمار طلاق نخواهد شد/اعتماد آنلاین #اجتماعی
✅ @Khabar_Fouri

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏