2777
2789
من که میخوام به شوهرم بگم اگه بفهمم بهم خیانت میکنی منم بهت خیانت میکنم که آتیش بگیری

بنظر من بهش نگو مچشو بگیر بهت ثابت شد تمام حق حقوقتو بگیر ازش شکایت کن زنرم بکش دادگاه درس عبرت بشه براش

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش آزاده کلا وقت داشت 

شوهر من کارش دولتیه...بجز ساعت کاری بقیه ی روز با خودمه...اما من میگم کسی که بخاد کاری بکنه همون سر کار جیم میزنه و میره دنبال کثافت کاری...

خیلی شکاک شدم

خیانت از جایی شروع میشه که هم نوع خودمون رحم نمیکنه، مردای ما تو ذاتشونه

بذارید یچیزی تعریف کنم

کسی رو میشناختم نمازش قضا نمیرفت موقع نشست و برخواست میگفت یا حسین، یه زندگی 15 ساله و دختر 8 ساله داشت

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
باور میکنی از این داستان ۴ سال میگذره هنوز با  شوهرش زندگی میکنه...جدیدا طلاق گرفته ولی در هفته ...

ای خدا همین زنا باعث میشن مردای خیانت کار زیاد شده دیگ ب کجا داریم می ریم اخه ب چه قیمتی خودمو تباه کنیم تو زندگی که ی زن دیگ واردش شده اونم شوهرش خواسته

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
اره اینجوری بهتره شوک بدی بهش میدی

اره باید همون کاری ک با ما زنا میکنن بکنیم ی جوری یهو بزنتش زمین نفهمه از کجا خورده

دستم به جایی بند نیست.فقط شک دارم. شوهرم خیلی زرنگه...

تعقیبش کن چن روز موبایلشو کیفش جیبش حساب بانکیشو چک کن 

اومد به من ابراز علاقه کرد که حدود یکسالی هست علاقمند شدم بهتون😐

من😐😐

آنچنان شستم و گذاشتمش کنار دقیقا از شگرد خودش واسه چزوندنش استفاده کردم،و سوووووختاااا

همون شد که بچسبه به زنش و دور و بر دختر تو سن من نگرده اسگل😏

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
تعقیبش کن چن روز موبایلشو کیفش جیبش حساب بانکیشو چک کن 

موبایلش تو خونه افتاده اس روز در میون چک میکنم.کارتای بانکیش دسته منه

فقط نمیتونم تعقیبش کنم.اینقدر زرنگه میفهمه...

حس میکنم یه گوشی دیگه داره..امروز یا فردا میخوام برم ماشینشو بگردم...اما لامصب استرس دارم

به نظرتون تحویلش بگیرم محبتش کنم زنگ بزنم بهش یا کم محلی کنم بهش ؟

عزیزم هیچ کس تو شرایط تو نیست گلم

شاید من خودم تو این شرایط قرار بگیرم برم خونه ی پدرم.شاید هم تو خونه بمونم بخاطر بچم  و محل سگ بهش ندم..فقط میدونم نمیتونم بهش محبت کنم