2777
2789
موبایلش تو خونه افتاده اس روز در میون چک میکنم.کارتای بانکیش دسته منه فقط نمیتونم تعقیبش کنم.اینقدر ...

بگو فلشم گم شده یا ی چیز گوشواره همه لباساش ماشینش وسایلاشو زیرو رو کن با اژانس هماهنک کن واییه سر خیابون شوهرت در اومد از خونه بیرون مانتو بپوش بدو پشتش ک ی جور نبینه سوار اژانش شو برو دنبالش دوباره وایسا تا ظهر دراودمد برو ب بهانه خرید بیاف دنبالش دیدم عادی رفتار کن 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
بگو فلشم گم شده یا ی چیز گوشواره همه لباساش ماشینش وسایلاشو زیرو رو کن با اژانس هماهنک کن واییه سر خ ...

برم ماشینشو چک کنم.اگه چیزی گیرم نیومد تهدیدش میکنم.بهش میگم بفهمم بهم خیانت کردی به روت نمیارم ولی منم بهت خیانت میکنم...یعنی میدونم اینو بگم دیوونه میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم ماشینشو چک کنم.اگه چیزی گیرم نیومد تهدیدش میکنم.بهش میگم بفهمم بهم خیانت کردی به روت نمیارم ولی ...

ن هیچی بهش نگو حواسشو جم میکنه وقتی ثابت شد فقط مدرک جم کن 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
اره میدونم ولی من طلاق نمیخوام .نمیخوام روش باز بشه میخوام این‌ترسو هنوز داشته باشه هرچند وقیح تر شد ...

با یه فرمونی هم برو که کل دارایش رو از چنگش دراری

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...
خستم اجی کاشکی بمیرم 

منم روزهایی مثل روزای شما رو دیدم

فراموش کردنش برای شوهرت خیلی سخته واسه من دو سال طول کشید یادش بره و من افسرده و عصبی شدم تو این مدت باور کن ارزش نداره بمونی چون اون دوباره برمیگرده مگه اینکه یه حرکت بزنی فامیلاشو دعوت کن خونت قضیه رو بگو بذار اب بشه جلو همه

الان وقت راز داری نیست و این اصلا راز به حساب میاد اینقدر وقیح شده که دلم میگه اون مغزم میگه تو....

با بچه ات برو بذار تنها بمونه نترس برمیگرده ولی بدون برگرده احتمالش کمه دوباه بره سراغ دختره

الان از ترس اینکه نره پیش اون موندی خونه ولی نمیدونی کنار تو بودن الان براش زجره 

شوهر منم بعد از اون اولی با یه نفر دیگه دوباره شروع کرده بود من که جلوشو گرفتم با من بد شد بدترین رفتارها رو با من میکرد. الان طوریه که عشقم به نفرت تبدیل شده و میگم کاش همون موقع یه جنگ اساسی راه می انداختم یا برمیگشت و ادم میشد و یا کلا جدا میشدیم هر غلطی میخواست میکرد.

فقط نترس جلوش واستا اگه وانستی تا اخر عمر باید زجر کشت کنه

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
به نظرتون تحویلش بگیرم محبتش کنم زنگ بزنم بهش یا کم محلی کنم بهش ؟

محبت جواب نمیده الان فقط جنگ اونم جنگ اساسی برام پیش اومده که میگم با محبت حق به جانب تر میشه

اجی میگه تمومش کردم .منم تو دوراهی موندم ازته دل میدونم منو میخواد.خوبیاش از بدی هاش بیشتره پام کشش ...

باید بترسونیش که دوباره تکرار نکنه

برم ماشینشو چک کنم.اگه چیزی گیرم نیومد تهدیدش میکنم.بهش میگم بفهمم بهم خیانت کردی به روت نمیارم ولی ...

دخترخوب وقتی شوهرت هیچ کاری نمیکنه چرابه زورمتهمش میکنی چندوقت دیگه باخودش بگه چه حیانت کنم چه نکنم متهمم پس میره دنبال خیانت بجاش به زندگیت شوهرت ارامش بده انقدرم مشکوک نباش

کلا رابطه جنسی نداشتیم یا اگرم من میخواستم میگفت نمیتونم برقرار کنم.منم چیزی نمی گفتم اصلا خونه نمیومد اکرم میومد مثل مهمون بود زود میرفت اصلا رومن دیگه غیرت  نداشت .ناراحت میشدم عین خیالش نبود منم گوشی و یه برنامه وصل ک دم گذاشتم توماشینش زنگ زدم به گوشیه وصل شد حرفاشو و گوش میکردم به دختره میگفتیادته روزی پنج بار باهات بودم  توروخدا امشبم بیا.بهش میگفت خانم.ولی اون وسطا هم یکم بد گفت ازمن بعدش دوباره به دختره گفت گوشه چشم زنه منم نمی شی از نظرقیافه و خوشگلی.