2777
2789
اره خب رابطه داشته اولش فهمیدم خجالت میکشید خوردم نگاه کنه اما گفت حسی بهت ندارم قلبن میگه اون مغزم ...

بزا بره لیاقش در همون حد پرتش کن از زندگیت بیرون بزا جزای مرد خیانت کار فقط اینک خودتو ازش بگیری

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب رابطه داشته اولش فهمیدم خجالت میکشید خوردم نگاه کنه اما گفت حسی بهت ندارم قلبن میگه اون مغزم ...

چقدر پست شدن مردا

درکت میکنم...البته من هنوز هیچی بهم ثابت نشده..فقط شک افتاده به جونم..

[QUOTE=69704956]اشتباه بزرگ ما زنا اینک ک خیانتو می بخشیم تموم کنید بابا  منم مثل شما فکر میکر ...

این اولین خیانتش بودهدیا شایدم چندمی پلی شد برای خیانت های بعدش خودتو تو این زندگی هر روز ی زن جدید  تباه نکن

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
شوهرم منو برد پیشش منم زدمش اونم منو زد اما شوهرم‌ حمایت منو نکرد ازاین میسوزم جلو شوهرم به من گفت ه ...

دعوا لازم نبود برو دادخواست مهریه بده بعد نفقه بعد طلاق بزار همه چی رو سرش اوار شه

شوهرم منو برد پیشش منم زدمش اونم منو زد اما شوهرم‌ حمایت منو نکرد ازاین میسوزم جلو شوهرم به من گفت ه ...

تو رو برد پیش دختره؟!

چقدر وقیح

ببین کی از اطرافیان میتونه حمایتت کنه

ازش کمک بخواه

سرم سوت کشید😐

مهریه بذار اجرا

خانوادم میگن طلاق بگیر پشتتیم اما دل لامصب دوسش داره

دل لامصبت میدونه مرد ک دوسش داره لا ی زن دیگ رابطه جنسی عاطفی داسته ولتو ول کن خودتو کوچیک کنی تا اخرش همینه

تو رو برد پیش دختره؟! چقدر وقیح ببین کی از اطرافیان میتونه حمایتت کنه ازش کمک بخواه سرم سوت کشید ...

همه پشته من هستن حتی خانوادش .اما با اینکه با اون دختر بود من نمیدونستم همش دعای مهرو محبت می گرفت برای خودشو خودم .میدونستی راهشو اشتباه میرفته