پاییز۲۵۵ مدیر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 3325 بازدید | 170 پست سلام دوستان .همسرم به من خیانت کرده چجوری میتونم فراموش کنم دارم دق میکنم وقتی میبینم همش فکراون دختر هست 1397/07/01 | 08:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدیجه1000 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 1984 شوهر خاهرم به خاهرم خیانت می کنه خاهرم واسه دو تا بچش طلاق نگرفته ولی داغونه حوصله هیچ کاری نداره خیلی وقته که افسرده شده و من هیچ کاری نمی تونم واسش بکنم 😢😢
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 اره خب رابطه داشته اولش فهمیدم خجالت میکشید خوردم نگاه کنه اما گفت حسی بهت ندارم قلبن میگه اون مغزم ... بزا بره لیاقش در همون حد پرتش کن از زندگیت بیرون بزا جزای مرد خیانت کار فقط اینک خودتو ازش بگیری چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 اره خب رابطه داشته اولش فهمیدم خجالت میکشید خوردم نگاه کنه اما گفت حسی بهت ندارم قلبن میگه اون مغزم ... چقدر پست شدن مردادرکت میکنم...البته من هنوز هیچی بهم ثابت نشده..فقط شک افتاده به جونم..
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 من که اگه جات بودم میرفتم خونه دختره، گیساشو میکشیدم هرزه کثیف شوهرم منو برد پیشش منم زدمش اونم منو زد اما شوهرم حمایت منو نکرد ازاین میسوزم جلو شوهرم به من گفت هرزه
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 اره خب رابطه داشته اولش فهمیدم خجالت میکشید خوردم نگاه کنه اما گفت حسی بهت ندارم قلبن میگه اون مغزم ... الانم هنوز باهاش رابطه داره؟؟؟
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 [QUOTE=69704956]اشتباه بزرگ ما زنا اینک ک خیانتو می بخشیم تموم کنید بابا منم مثل شما فکر میکر ... این اولین خیانتش بودهدیا شایدم چندمی پلی شد برای خیانت های بعدش خودتو تو این زندگی هر روز ی زن جدید تباه نکن چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 بزا بره لیاقش در همون حد پرتش کن از زندگیت بیرون بزا جزای مرد خیانت کار فقط اینک خودتو ازش بگیری خانوادم میگن طلاق بگیر پشتتیم اما دل لامصب دوسش داره
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 شوهرم منو برد پیشش منم زدمش اونم منو زد اما شوهرم حمایت منو نکرد ازاین میسوزم جلو شوهرم به من گفت ه ... چه دختره ی پرویی بوده...میگفتی هرزه تویی کثافته نجس
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 الانم هنوز باهاش رابطه داره؟؟؟ دیروز رفت صیغه اش و باطل کرد
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 چه دختره ی پرویی بوده...میگفتی هرزه تویی کثافته نجس گفتم .اما واگزارش کردم به خدا .که زندگی منو نابود کرد
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 شوهرم منو برد پیشش منم زدمش اونم منو زد اما شوهرم حمایت منو نکرد ازاین میسوزم جلو شوهرم به من گفت ه ... دعوا لازم نبود برو دادخواست مهریه بده بعد نفقه بعد طلاق بزار همه چی رو سرش اوار شه چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
_زری_جون_ عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 2888 شوهرم منو برد پیشش منم زدمش اونم منو زد اما شوهرم حمایت منو نکرد ازاین میسوزم جلو شوهرم به من گفت ه ... تو رو برد پیش دختره؟!چقدر وقیحببین کی از اطرافیان میتونه حمایتت کنهازش کمک بخواهسرم سوت کشید😐مهریه بذار اجرا
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 خانوادم میگن طلاق بگیر پشتتیم اما دل لامصب دوسش داره دل لامصبت میدونه مرد ک دوسش داره لا ی زن دیگ رابطه جنسی عاطفی داسته ولتو ول کن خودتو کوچیک کنی تا اخرش همینه چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 تو رو برد پیش دختره؟! چقدر وقیح ببین کی از اطرافیان میتونه حمایتت کنه ازش کمک بخواه سرم سوت کشید ... همه پشته من هستن حتی خانوادش .اما با اینکه با اون دختر بود من نمیدونستم همش دعای مهرو محبت می گرفت برای خودشو خودم .میدونستی راهشو اشتباه میرفته
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 دل لامصبت میدونه مرد ک دوسش داره لا ی زن دیگ رابطه جنسی عاطفی داسته ولتو ول کن خودتو کوچیک کنی تا اخ ... خستم اجی کاشکی بمیرم