پاییز۲۵۵ مدیر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 3325 بازدید | 170 پست سلام دوستان .همسرم به من خیانت کرده چجوری میتونم فراموش کنم دارم دق میکنم وقتی میبینم همش فکراون دختر هست 1397/07/01 | 08:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38987 خانوادم میگن طلاق بگیر پشتتیم اما دل لامصب دوسش داره باشه طلاق نمیخوای بگیری ولی مثل سگ بترسونش همین امروز بگو طلاق و جمع کن برو وقتی اومد دنبالت بگو باید خونه بنامم کنی یاومهریه ام و بده تا ببخشم قشنگ اساسی ادبش کن خیلی زن ساده ای هستی!
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 تو هنوز دوسش داری؟! مهریه ت چقدره؟ بذار اجرا بسته به درآمدش قسط بندی میکنن دوسش دارم که موندم .شوهرم خیلی خوبه نمیدونم چرا همچین کاری کرد
_زری_جون_ عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 2888 اجی میگه تمومش کردم .منم تو دوراهی موندم ازته دل میدونم منو میخواد.خوبیاش از بدی هاش بیشتره پام کشش ... دروغ میگهبرو مهر تو بذار اجرامهریه عند المطالبه ستنه صرفا برای طلاق
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 این دیگه چه پررو بوده😨 وای خدا چرا مردا اینجوری شدن هر چی میریم جلوتر میترسم از ازدواج! خیلی پرو شدن مردایکی دو تا نیستن که..همشون دیوونه شدن
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 باشه طلاق نمیخوای بگیری ولی مثل سگ بترسونش همین امروز بگو طلاق و جمع کن برو وقتی اومد دنبالت بگو بای ... یک ماه پیش برام خونه خرید زد به نامم.میگه زندگیم ماله تو
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 اجی میگه تمومش کردم .منم تو دوراهی موندم ازته دل میدونم منو میخواد.خوبیاش از بدی هاش بیشتره پام کشش ... تو برو مهریتو بزار اجرا شکایتم بکن اگ زندگیشو دوست داشته باشه می مونه همه چی رو از نو میسازه باید تضمین بده ن اینک ببخشی اونم چی فرضت میکنه چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
delniashop عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 865 شوهر خاهرم به خاهرم خیانت می کنه خاهرم واسه دو تا بچش طلاق نگرفته ولی داغونه حوصله هیچ ... بهش بگو اگ بخاطر بچه هاشه و بچه هاش براش اهمیت دارن بهتره جداشه تا اینکه بچه هاشو تو محیطی پرورش بده ک عشق نیست و خیانت زندگیو برداشته .بچه تو این محیط نابود میشه 😁😁😁😁😂😂😂
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 دوسش دارم که موندم .شوهرم خیلی خوبه نمیدونم چرا همچین کاری کرد بجز سر کار وقتایی که بیرون از خونه بود زیاد بود یا گاهی میرفت بیرون؟؟
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 دروغ میگه برو مهر تو بذار اجرا مهریه عند المطالبه ست نه صرفا برای طلاق اره میدونم ولی من طلاق نمیخوام .نمیخوام روش باز بشه میخوام اینترسو هنوز داشته باشه هرچند وقیح تر شده
خانومی۹۷ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4152 باور کن میگه همچین صمیمی باهام صحبت میکرد و بچمو بغل میکرد .انگار نه انگار شوهرمو قاپیده تازه گفته ... خب دیگ فاتحه اون رابطه خوندس خاک عالم بر سر سوهرش هوس باز چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
کیم_بستنی عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 1566 من بودم این قدر بهش محبت می کردم مثله خر وابسته بشه بعد گند می زدم به کل هیکلش مرتیکه الدنگ نفهم ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 تو برو مهریتو بزار اجرا شکایتم بکن اگ زندگیشو دوست داشته باشه می مونه همه چی رو از نو میسازه باید تض ... با مشاوره باید حرف بزنم اول
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 یک ماه پیش برام خونه خرید زد به نامم.میگه زندگیم ماله تو من که میخوام به شوهرم بگم اگه بفهمم بهم خیانت میکنی منم بهت خیانت میکنم که آتیش بگیری
پاییز۲۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 151 بجز سر کار وقتایی که بیرون از خونه بود زیاد بود یا گاهی میرفت بیرون؟؟ کارش آزاده کلا وقت داشت
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 خب دیگ فاتحه اون رابطه خوندس خاک عالم بر سر سوهرش هوس باز باور میکنی از این داستان ۴ سال میگذره هنوز با شوهرش زندگی میکنه...جدیدا طلاق گرفته ولی در هفته شاید ۴ روز با شوهرش تو خونه هستن