2777
2789
خانوادم میگن طلاق بگیر پشتتیم اما دل لامصب دوسش داره

باشه طلاق نمیخوای بگیری ولی مثل سگ بترسونش همین امروز بگو طلاق و جمع کن برو وقتی اومد دنبالت بگو باید خونه بنامم کنی یاومهریه ام و بده تا ببخشم قشنگ اساسی ادبش کن خیلی زن ساده ای هستی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجی میگه تمومش کردم .منم تو دوراهی موندم ازته دل میدونم منو میخواد.خوبیاش از بدی هاش بیشتره پام کشش ...

تو برو مهریتو بزار اجرا شکایتم بکن اگ زندگیشو دوست داشته باشه می مونه همه چی رو از نو میسازه باید تضمین بده ن اینک ببخشی اونم چی فرضت میکنه 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
شوهر خاهرم به خاهرم خیانت می کنه  خاهرم واسه دو تا بچش طلاق نگرفته ولی داغونه  حوصله هیچ ...

بهش بگو اگ بخاطر بچه هاشه و بچه هاش براش اهمیت دارن بهتره جداشه تا اینکه بچه هاشو تو محیطی پرورش بده ک عشق نیست و خیانت زندگیو برداشته .

بچه تو این محیط نابود میشه 

😁😁😁😁😂😂😂
دروغ میگه برو مهر تو بذار اجرا مهریه عند المطالبه ست نه صرفا برای طلاق

اره میدونم ولی من طلاق نمیخوام .نمیخوام روش باز بشه میخوام این‌ترسو هنوز داشته باشه هرچند وقیح تر شده

باور کن میگه همچین صمیمی باهام صحبت میکرد و بچمو بغل میکرد .انگار نه انگار شوهرمو قاپیده تازه گفته ...

خب دیگ فاتحه اون رابطه خوندس خاک عالم بر سر سوهرش هوس باز 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خب دیگ فاتحه اون رابطه خوندس خاک عالم بر سر سوهرش هوس باز 

باور میکنی از این داستان ۴ سال میگذره هنوز با  شوهرش زندگی میکنه...جدیدا طلاق گرفته ولی در هفته شاید ۴ روز با شوهرش تو خونه هستن