2777
2789
تو رو برد پیش دختره؟! چقدر وقیح ببین کی از اطرافیان میتونه حمایتت کنه ازش کمک بخواه سرم سوت کشید ...

دوست منم همینجوری بود.

شوهرش اینو برداشته بود برده بود پیش دختره...میگه دختره ۱۰ سال از خودم بزرگتره و بد هیکل 

بعد میگه دخترمو بغل کرده بود بوس میکرد..میگفته بیاین سه تایی با هم زندگی کنیم من بچتونو نگه میدارم براتون

خیانت        = با طلاق اگ طلاق نگرفتی بدون خیلی بخودت بچت و زندگیت ظلم کردی در انتظار زنای دیگ و عواقبش باش

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستم اجی کاشکی بمیرم 

خسته چرا پاشو برو دادگاه دادخواست مهریه بده حالا ک خیانت کرده شکایت کن تو دادگاه محکومش کن زنیک هرزرم بکش دادگاه حق طلاقو بگیر

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
شوهرم منو برد پیشش منم زدمش اونم منو زد اما شوهرم‌ حمایت منو نکرد ازاین میسوزم جلو شوهرم به من گفت ه ...

تو رو برد پیشش 😲😲😲😲😲

هنوز دوسش داری ؟؟؟

تو دیگه کی هستی !!!

ببخشید ولی حالم از شوهرت بهم خورد 

چیشو دوس داری خوارت کرده در حد چی 😐😐😐

برای خودت ارزش قایل باش ...خیانت چیزی نیست ک قابل بخشش باشه 

هیچ وقت فراموشت نمیشه با گذر زمان کمرنگ میشه اما چطور مبیخوای یادش نیفتی ؟ 

هر روز همسرتو میبینی ..

موندن ب پای همچین مردی اشتباهه محضه 

😁😁😁😁😂😂😂
دوست منم همینجوری بود. شوهرش اینو برداشته بود برده بود پیش دختره...میگه دختره ۱۰ سال از خودم بزرگتر ...

خدایا چقد پرو من بودم چنان کتکش میزدم البته مقصر شوهرس ک ب این هرزه اجازه هنچین رفتاری رو داده

خسته چرا پاشو برو دادگاه دادخواست مهریه بده حالا ک خیانت کرده شکایت کن تو دادگاه محکومش کن زنیک هرزر ...

درکش کن...آدم به یه جایی میرسه اینقدر خسته میشه که حوصله ی هیچی رو نداره..حتی گرفتن حقشو

انگار فقط نفس میکشه..دیگه زندگی نمیکنه

خسته چرا پاشو برو دادگاه دادخواست مهریه بده حالا ک خیانت کرده شکایت کن تو دادگاه محکومش کن زنیک هرزر ...

اجی میگه تمومش کردم .منم تو دوراهی موندم ازته دل میدونم منو میخواد.خوبیاش از بدی هاش بیشتره پام کشش نداره بره برای طلاق

دوست منم همینجوری بود. شوهرش اینو برداشته بود برده بود پیش دختره...میگه دختره ۱۰ سال از خودم بزرگتر ...

این دیگه چه پررو بوده😨

وای خدا چرا مردا اینجوری شدن

هر چی میریم جلوتر میترسم از ازدواج!

درکش کن...آدم به یه جایی میرسه اینقدر خسته میشه که حوصله ی هیچی رو نداره..حتی گرفتن حقشو انگار فقط ...

حوصله چی خواهر بشینه دس رو دست شوهرش با اون زنه بچرخه اینم غم پرک بگیره واقعا چ معنی داره از امروز بره دنبال کاراش حوصله واس تفریحه الان زندگیش ب خطر افتاده

خدایا چقد پرو من بودم چنان کتکش میزدم البته مقصر شوهرس ک ب این هرزه اجازه هنچین رفتاری رو داده

باور کن میگه همچین صمیمی باهام صحبت میکرد و بچمو بغل میکرد .انگار نه انگار شوهرمو قاپیده

تازه گفته بیاین با هم زندگی کنیم.