2777
2789
😂😂😂😂نههه گناه دارههه ب راه راست هدايت شه كافيه😂😂ولي زن نامزد قبليم الهييي كوفتش بشه تعاليمي ك ...

نامزد سابقت بی لیاقت بود که دختر خوش قبلی مثه تورو از دست داد.

چرا نمیگی زن نامزد سابقم الآن داره از دست اون خواهره چی میکشه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین چجورین  تو از در احترام و ادب وارد شو اگه احترام گذاشتن همین طوری باش اگرنه بی ادب نباش و ...

یکیشون که همون جاری اولی باشه به شدت زیرآب زنه.دومیه مظلومه.سومیه موذیه.چهارمیه رو هنوز کشفش نکردم اما یه کم خودشیفته تشریف داره.

سختمه وارد یک خانواده شلوغ میشم.اما از پس همشون بر میام.

خب واقعااااا من از همشون خوشگلترم. طرفم میگه اونام هرکدوم میگن ما از اون یکی خوشگل تریم.

اتفاقا من و جاریم از خدامونه تو چشم خانواده شوهر عروس بده باشیم

چون مادرشوهرم خیلی سیاسته،دوست نداریم زیاد باهامون صمیمی بشه که دخالت کنه تو زندگیمون

هر دومون رو عذاب داده،ما هم فاصله رو حفظ میکنیم

یکیشون که همون جاری اولی باشه به شدت زیرآب زنه.دومیه مظلومه.سومیه موذیه.چهارمیه رو هنوز کشفش نکردم ا ...

امیدوارم که از پسشون بربیای 

خیلی سخته با لدمای زیر اب زن فامیل شد 

حواستو جمع کن 

اتفاقا من و جاریم از خدامونه تو چشم خانواده شوهر عروس بده باشیم چون مادرشوهرم خیلی سیاسته،دوست ندار ...

آخی مادرش خییییییلی مظلومه.همسر دوماه دیگه ام(سخته بگم شوهرم بهش)برام تعریف کرده آخر هفته ها همشون میان خونشون مادرش غذا میپزه و کلی کار میکنه.عروسا حتی یه دونه ظرفم نمیشورن.

مادر اینم چیزی نمیگه که دلخوری پیش نیاد.

آخی مادرش خییییییلی مظلومه.همسر دوماه دیگه ام(سخته بگم شوهرم بهش)برام تعریف کرده آخر هفته ها همشون م ...

امیدوارم همینطور که میگی باشه

مادرشوهر منم کلی کار میکنه ولی یه سیاستی داره

من ساده وارد شدم گفتم بیچاره اینقدر میشوره میپزه عروسه از جاش بلند نمیشه ظرف خودشو جمع کنه

بعدا فهمیدم عروسه دلش خونه و مادره با سیاست سر میبره

منی که مثل دخترش شدم و نمیزاشتم دست به سیاه و سفید بزنه کلی عذابم داد حالا منم شدم لنگه عروس اولش دست به هیچ نمیزنم مثل مهمان میرم خونشون و میام

اصلا هم واسه غذا نمیرم خونشون فوقش یکساعت بمونیم

امیدوارم همینطور که میگی باشه مادرشوهر منم کلی کار میکنه ولی یه سیاستی داره من ساده وارد شدم گفتم ...

واااااای.یعنی ممکنه باسیاست باشه؟؟؟

من که خونه بابام دست به سیاه و سفید نمیزنم.خونه مادرشوهرم به عنوان مهمون میرمو میام.

نامزد سابقت بی لیاقت بود که دختر خوش قبلی مثه تورو از دست داد. چرا نمیگی زن نامزد سابقم الآن داره ا ...

نامزد سابقم اگه زير ي سال نامز كنه به دست همين كاربر خوش قلب به قتل ميرسه از نوع فااااجعانه😂😂😂

مرررسسسي عزيزم ادماي مهربون همه رو مثل خودشون ميبين😍😍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
واااااای.یعنی ممکنه باسیاست باشه؟؟؟ من که خونه بابام دست به سیاه و سفید نمیزنم.خونه مادرشوهرم به عن ...

آره فدات ممکنه،از اول زیاد صمیمی نشو تا بتونی خوب بشناسیشون

من ساده،بی زبون،گفتم اینا دختر ندارن بشم دخترشون

مثل اون یکی عروس نشم،من عاقلم فهمیدم ،خانواده دارم

آره فدات ممکنه،از اول زیاد صمیمی نشو تا بتونی خوب بشناسیشون من ساده،بی زبون،گفتم اینا دختر ندارن بش ...

درکل این رو میدونم که خانواده شوهر چندان اهمیت ندارن.مهم شوهره آدمه که باید عاشق زنش باشه.

ممنون از نکات مهمی که یادم دادی  

صبح زود پا میشدم میرفتم شروع میکردم تمیز کردن و غذا درست کردن

مادرشوهرم هنوز خواب بود،بعد میدیدم انگار تو خونه بمب منفجر کردن،حتی یک قاشق تمیز نبود همه رو جمع میکردن تا من بیام بشورم

بعد مادرشوهرم ریلکس در حال تلویزیون تماشا کردن من تو آشپزخونه،همینکه شوهرم از سر کار میومد بلند میشد یا جارو میگرفت دستش،یا میومد تو آشپزخونه بالا سر غذا

بعد شب دیگه دعوا بود،شوهرم با من بحث که تو نشستی مادرم داره کار میکنه😐