2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 82 پست
چرا میاریش خونه؟؟؟ اونم وقتی شوهرت هست، من بعد ازدواجم دوستامو فقط بیرون میبینم کافه باشکاه  پی ...

عزیزم از یه شهر دیگه که ۱۰ ساعت فاصله داره اومده بود نمی شد ردش کنم، 

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلو شوهرت از غذات ایراد گرفت؟😮

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
واي واي خيلي سخته😓😢😢😢

سخت ترش حرف مردمه که آدم تحملشو از دست میده و تعریف کردن ازشه که مثلا خیلی شانس آوردی همچین شوهر مظلوم و ساکتی گیرت اومد ، این خیلی زور داره، چون من کلا اهل بد گفتنم نیستم ازش ، ولی تا حالا پیش نیومده خونه ی کسیم رفته باشم جلوی طرفم از شوهرش تعریف کنم و بگم اون از تو بهتره و تو لیاقت همچین مردی و نداری ، اونم تو ۱۰ دیقه 

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
جلو شوهرت از غذات ایراد گرفت؟😮

آره، یا مثلا من زیاد سادلاد و شور نمی کنم میگم شاید کسی کم نمک بخوره ، کسی هم اهل نمک باشه نمکدون میزارم که نمک بیشتری بریزه ، بهم می گفت این سالاد چیه نمک نداره ، چرا نمکش نزدی ، اینا رو با حرص می گفت ها ، با حالت ایراد که مثلا تو کار بلد نیستی، گفتم کم زدم شاید کسی دوس نداشته باشه پر نمک

جالبش اینه دختره یه قیافه ی ساده ای داره ، حتی دست به‌موهای صورتش نزده با اینکه ۲۷،۲۸ سالشه، هر کی ببینش میگه چقد پاک و خوبه و آفتاب مهتاب ندیده اس ، در صورتی که من تو این مدت ازش خبر دارم و از اوناس چند تا دوست پسر همزمان داره ، الانم بخاطر دوست پسرش این همه راه رو اومده بود، یکی دو شبم باهاشون بیرون رفتم ، یه شب گفت ببرمون یه تفریحگاه که بیرون شهره ، گفتم جهنم می برمشون ، به خواهرم گفتم گفت نمیام ، منم گفتم چون شب هست و خارج شهر نمی تونم بیام، از این خیلی زورش اومده بود، چون ما خودمونم تو این شهر غریبیم و خیلی جاده های بیرون شهر رو نمی شناسم، حتی یه بار همین تفریحگاه رو روز رفتم مسیر و گم کردم

ببخشید از شما میپرسم تو اینجور مواقع چطور با چه ادبیاتی محترمانه طرف رو رد کنیم‌؟ 

فدات عزیزم اشکال نداره. وقتی اون احترام خودشو نگه نمیداره چجوری بقیه احترامشو نگه دارن؟

میگفت شوهرم از بودن تو اینجا ناراحته.

میگه معذبم.

با یه خداحافظی خوشحالمون کن.😄😄😄

دوستتم بخاطر حرف دوست پسرش پيشت ضايع شده خواسته اينجوري جبران كنه.

نه ، پسره از همون اول بهش گفته بود تو فقط برای من مجازی هستی، چون اینترنتی آشنا شدن و تو کلش ، پسره متولد ۷۲ هست و دختره متولد ۶۹ ، از پسره بزرگتره ، خلاصه وسره از همون اول بهش گفته بود که من نمی تونم یه همچین ازدواجی داشته باشم و بعدشم شرایط ازدواجو ندارم ، دختره منو واسطه کرد با پسره حرف زدم چند ماه پیش پسر باز به منم گفت من فقط این دختر رو یه دوست اجتماعی می دونم، این ول کن نیست، پسره فک می کنین چی ، یه پسر لاغر مردنی بچه حاله سرباز ، معلومه وضع مالی خوبیم ندارن، بردمشون پیتزایی همچین دولپی می خورد بقیه شم گذاشتیم تو پاک برد انقد خوشحالم شد ، بنده خدا اصلا مال زن گرفتن نیس

فدات عزیزم اشکال نداره. وقتی اون احترام خودشو نگه نمیداره چجوری بقیه احترامشو نگه دارن؟ میگفت شوهرم ...

من باهاش سرد رفتار کردم و بهش گفتم ان شاالله یکی مث‌شوهر من گیرت بیاد

حالا بجز اینکه خود دختره کلی توهین کرد و روانیم کرد خواهر و برادرم شدن کاسه داغ تر از آش که مهمونت بود باید هر چی می گفت تحمل می کردی و رفتارت اشتباه بوده

ایشون بیجا کرد که انقدر رک وایساد به ایراد گرفتن و شمام هیچی نگفتی

اینبار اگر پیام داد بهش بگو تو مث اینکه خیلی خودتو دست بالا گرفتی خواهر

تو روت خندیدم پرو شدی

چه دوره زمونه ای شده

جواب محبتو چجوری میدن ملت

حالا بجز اینکه خود دختره کلی توهین کرد و روانیم کرد خواهر و برادرم شدن کاسه داغ تر از آش که مهمونت ب ...

😲😲😲😲😲😲😲😲

بابا شما چقدمهمون نوازین!

این ک مهمون نبوده !ب اینا میگن دشمن زندگی!من موندم با چه عقلی دوست مجردتو میبری خونتون🤔🤔🤔

[QUOTE=69524678]ایشون بیجا کرد که انقدر رک وایساد به ایراد گرفتن و شمام هیچی نگفتی اینبار اگر پیام داد بهش بگو تو م ...[/QUOTE 

کلا از همه جا بلاکش کرد ، خیلی وقیح و گستاخ بود 

😲😲😲😲😲😲😲😲 بابا شما چقدمهمون نوازین! این ک مهمون نبوده !ب اینا میگن دشمن زندگی!من موندم با چ ...

من نبردم خودش زنگ زد گفت داره از شهرشون میاد یعنی یه جوری تو عمل انجام شده قرار گرفتم