2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 82 پست
مگه یکی خیلی باهاش باشه بفهمه چه اخلاق گندی داره و چقد عصبیه ، اصلا من و شوهرم همکار بودیم و منم گول ...

عزززیزم.خدابیامرزه مادرتونو.عیب نداره عزیزم باور کنین همه مردا یه مشکلاتی دارن و زندگی هیچ کس بی مشکل نیس.

سعی کنین برای حفظ آرامش بچتون کمتر به خاطر  مشکلات زندگی جوش بزنین.ان شاءاللّه همه چی رو به راه میشه.

اون بنده خدا مجرده کمبود داشته!زندگی تو رو دیده از حسادتش گفته این حرفارو! ولش کن خودتو عشق😍😍😍

کاش خواهر و برادر منم مث شما انقد به من حقو‌ میدادن ، خدا شاهده خیلی رفتارش بد بود که منو عصبی کرد چون من کلا آرومم و‌ذره ای حتی عذاب وجدان ندارم چون جواب بی ادبیشو دادم، اما خواهر و‌برادر من سه روزه مث مته تو سر منن که مهمونت بوده ، آه برات می کشه ، نباید اینجوری می کردی و...

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بنده خدا مجرده کمبود داشته!زندگی تو رو دیده از حسادتش گفته این حرفارو! ولش کن خودتو عشق😍😍😍

من حرف بدی بهش نزدم .. همش جوش شوهر منو زد که خیلی خوبه گفتم خدا کنه یکی مثلش گیرت بیاد که فقط من خوشی زندگی و‌نبینم ، خواهر و برادرم میگن تو بهش طعنه بی شوهری زدی با این حرفت

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
کاش خواهر و برادر منم مث شما انقد به من حقو‌ میدادن ، خدا شاهده خیلی رفتارش بد بود که منو عصبی کرد چ ...

اصلا به این چیزا فک نکنین!من فقط موندم خواهر برادرت چرا به جای اینکه به فکر زندگی شما باشن به دوستتون فکر میکنن!احتمالا مجردن!

من که میگم از اول نباید میبردین خونتون چون آدم درستی نبوده!حالا هم که رفته فدای سرتون،خوب کاری کردین!به حرف بقیه اهمیت ندین مهم شمایی عزیزم😘

عزززیزم.خدابیامرزه مادرتونو.عیب نداره عزیزم باور کنین همه مردا یه مشکلاتی دارن و زندگی هیچ کس بی مشک ...

بهرحال ممنون دوست عزیزم ، همین حرف زدن با شما آرومم کرد ، شبتون بخیر