شوهر من کلا اهل رفت و آمد نیست و به شدت بدش میاد کسی بیاد خونه ی ما ، چند روز پیش دوستم که تقریبا ۲ سالی هست می شناسمش و یه شهر دیگه زندگی می کنه و قبلا یه بار اومده خونه مون برا نهار اومد ، منم یه بار رفتم خونه شون شهرشون چند روز بودم، از قضا فامیل یکی از همکارای آقامونم هست، خلاصه یهو پیام داد دارم میام شهرتون، منم آبجیم که اونم اخلاقای خاصی داره از یه شهر دیگه اومده بود خونه مون ، خلاصه استرس شوهر و استرس آبجی و اومدن دوستم و ... تا اومدنش ۲،۳ روزی زمان داشتم و انقد التماس شوهرم کردم که اجازه داد اونم با اخم و تخم ، از اونورم هیچی تو خونه نداشتیم و پولم نداد ، خلاصه حدود ۵۰۰ تومن قرض کردم و یه سری چیزا برا خونه خریدم و روزی که اومد هم رفتم دنبالش و بعد گفت بریم برا دوست پسرم که اینجا سربازه هدیه بخریم تو گرما چند ساعت باهاش رفتم و انقد پیاده روی کردیم از این پاساژ به اون پاساژ که پاهام شکست ، خلاصه ساعت ۱۰/۵ شب اومدیم خونه و برا اولین بار شوهرمو و دید و کلی ازش تعریف که چه شوهر خوبی داری ، تازه از قبل بهش گفته بودم شوهر من اخلاق خاص داره چون پیش اومده بود قبلا به مهمونا بی احترامی کنه
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
قبل اومدنش کلی من جنگ و داوا با شوهرم و خواهرم داشتم ، کلی زیر قرض رفتم، شوهرم فقط مث مهمون میومد سر سفره ، اصلا نمی پرسید از کجا اومده ، از کجا آوردی ، اینم اومده بود رو مخم و خیلی عصبیم کرد، خلاصه منم برگشتم بهش گفتم تو که انقد عاشق شوهر منی ان شاالله یکی جفتش گیرت بیاد که فقط من تو خوشی غرق نشم
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....
بعدشم کلی توهین کرد و رفت و کلی برام پیام فرستاده که خدا بهت آرامش بده و خدا به هر کس اندازه لیاقتش میده و غیره ، و کلی اعصابمو این چند روزه خراب کرد، کلا اومده بود اینجا دوست پسرشو یواشکی ببینه و منو طعمه کرده بود، به من ربطی نداره ولی بیشتر از اونجا سوخته که پسره نمی خواد بگیرش هم به من گفت هم به دختره
حالا بجز اینکه خود دختره کلی توهین کرد و روانیم کرد خواهر و برادرم شدن کاسه داغ تر از آش که مهمونت بود باید هر چی می گفت تحمل می کردی و رفتارت اشتباه بوده
این دوستته؟؟!!!یکم از دشمنات بگو ببینم اونا چجورن باهات☹
والا چه می دونم من فک می کردم دوسته
دوستتو ولش كن خودشو نشون داده ديگه....شوهرتو چطوري تحمل ميكني با اين اخلاقش؟😓😨ببخشيد ولي نار ...
شوهرم خون تو دلمه چیکار کنم؟! خسیس و بی مسئولیت، اهل رفت و آمدم نیس، هر کیم می بینش نه قیافه اش مظلومه میگه آخی چه موشیه این چه مظلومیه این ، هر کی میاد خونه مون باید از سه روز قبلش من قلبم وایسه تا وقتی میان و میرن