2777
2789
عنوان

یه مشکل مهم

211 بازدید | 16 پست

خانوما منو ببخشید اگه یهو خیلی واضح حرف میزنم چون می‌خوام کمکم کنید من یه هفته قبل یا بیشتر از پریودیم رابطه های خطرناکی داشتم از نظر حاملگی و قرص مصرف میکنم من روز 25 شهریور یه رابطه جنسی با همسرم داشتم ولی به خاطره اینکه موعود  پریودیم بود قرصامو ترک کرده بودم تا پریود بشم ولی به خاطره رابطه ای که با همسرم داشتیم  یه قرص ال دی خوردم و مثل همیشه با درد پریود شدم روز اول که معمولا فقط درد دارم  ولی  ایندفعه کمتر از همیشه و روز دوم توقع داشتم خونریزیم بیشتر باشه ولی اصلا نوار بهداشتیم قرمز نبود و لکه های مشکی و قهوه ای بود ولی بعضی اوقات خون می‌ومد  ولی خیلی کم الانم رفتم تو نت اولین چیزی که نوشته بود من باردار هستم تورو خدا هرچی میدونید بهم بگید که خیلی بهتون احتیاج دارم.

باید پزشکت نظر بده 

اما اگه نظر منو میخوای هورمونای بدنت بهم ریخته نباید بیجهت بعد دوره قرص میخوردی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم همینو گفتم ولی شوهرم گفت بخور

احتمال بارداریت کمه چون نزدیک پریودت دیگه تخمک ازاد شده چیزی برا لقاح نیست اما نظر یک پزشک مهمه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دوستان من روز دوم بدترین روز رو دارم ولی ایندفعه انگار نه انگار که پریودیم نه دردی و خونریزی فقط لکه ...

گلم تا نری دکتر هیچی مشخص نمیشه از ی طرف ممکنه بخاطر قرص اینطور شده باشی 

از طرفی رابطه خطرناک داشتی قبل از پریود و احتمال بارداریت هست فقط آزمایش نشون میده وضعیتت چطوره انیدوارم همون بشه ک خودت میخوای باشه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد