2777
2789
حالا شما چرا انقد اصرار داری که نمیگیردش؟من و شوهرمم دوست بودیم قربون همم میرفتیم اخرم اومد گرفت منو ...

خودمم همینجور..بعضی پسرا ذاتشون نجسه..

شوهر منو تو و عده ای دیگه استثنا بودن

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
من واقعا امشب بغض کردم بخاطر حرف و قضاوت بعضیااا از خدا میخوام بهشون درک و شعور بده

اره بعضی کامنتا خیلی مزخرف بود.بیخیال اهمیت نده.اینکه مدل حرف زدن شما باهم چجوریه سلیقه خود شماس.حالا چه من بپسندم چه نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم همینجور..بعضی پسرا ذاتشون نجسه.. شوهر منو تو و عده ای دیگه استثنا بودن

پس قضاوت نکن

شما حتما قبل ازدواج با شوهرت رابطه داشتی ک ب من میگی بعد دو سال حتما شوهرته!!!

شما از کجا میدونی نامزد منم جز استثنائات نیست؟

چرا قضاوت میکنی؟

متاسفم برات خیلی گستاخی مطمعا باش نمی بخشمت

آخه عزیز من.بخدا میفهمم.دخترا همه مظلومن.خودمم از همین دسته ام.اگه میدونستی چی بسر خودم اومد اشکت در میومد.از خدا میخوام به حق همین شب عاشورا بهش برسی و لبخند رو لبت باشه و خوشبخت بشی و دردی که من کشیدمو هیچوقت نکشی

اره بعضی کامنتا خیلی مزخرف بود.بیخیال اهمیت نده.اینکه مدل حرف زدن شما باهم چجوریه سلیقه خود شماس.حال ...

ما فقط بین خودمون اینجور حرف میزنیم

و چون از هم دوریم و دیر ب دیر همو میبینم و دلمون برا هم تنگ میشه خیلی ابراز محبت میکنیم

چ اون چ من

مرسی ک دلگرمی دادی عزیزدلم

دعات میکنم

پس قضاوت نکن شما حتما قبل ازدواج با شوهرت رابطه داشتی ک ب من میگی بعد دو سال حتما شوهرته!!! شما از ...

اره حق با شماست.نباید تا با کفش کسی راه نرفتم قضاوت کنم.ببخشید😔

آخه عزیز من.بخدا میفهمم.دخترا همه مظلومن.خودمم از همین دسته ام.اگه میدونستی چی بسر خودم اومد اشکت در ...

ربطی نداره خانوم محترم

من از اول حواسم ب همه چیز بوده در این مورد

هرکس تو دنیا ی رنج و عذابی داره

شما چرا قلب منو میشکونی با نیش و کنایه زدنات

منم درد دارم ولی قرار نیست با بقیه بد حرف بزنم

عزیزم هر کی حرف زدنش ی جوره ولی من هیچ قصدی ب جز درخواست کمک نداشتم اخه چرا خنده داره چرا انقد وا ...

نه عزيزم از اين كه گفتم خنده ام گرفت منظور مسخره كردن نداشتم خداي نكرده

منظورم اين بود كه بعد از سال ها ، قربون صدقه رفتن هاي زياد و افراطي دوران خوش دوستي و نامزدي اومد تو ذهنم 

آخه معمولا چند سال بعد ازدواج به مرور اينها كمتر و كمتر ميشه بعد حتا دعواهاي شديد و بد و بيراه گفتن تو دعواها انقدر اتفاق ميوفته كه آدم وقتي دوباره ياد اون قربون صدقه هاي اول ميوفته نا خوآگاه به نظرش الكي يا اغراق آميز يا خنده دار يا حتا مسخره و تهوع آور بياد 

البته اصلا قصد ناراحت كردن شما رو ندارم فقط خواستم دليل اين همه بازخورد منفي بقيه رو توضيح بدم براتون

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
اره حق با شماست.نباید تا با کفش کسی راه نرفتم قضاوت کنم.ببخشید😔

خواهش میکنم عزیزدلم

ولی خیلی از شماها با حرفاتون قلب منو آتیش زدید امشب

شب بخیر

خواهش میکنم عزیزدلم ولی خیلی از شماها با حرفاتون قلب منو آتیش زدید امشب شب بخیر

امکان حذف پست نیست دیگه وگرنه پاکشون میکردم.شرمنده.ببخش گلم.اره بد گفتم میدونم.عذر میخوام.ان شاءالله به حاجت دلت برسی و خوشی ببینی

نه عزيزم از اين كه گفتم خنده ام گرفت منظور مسخره كردن نداشتم خداي نكرده منظورم اين بود كه بعد از سا ...

ممنون عزیزم

توروخدا همتون دوباره این یربون صدقه رفتنا رو ببارید تو زندگیاتون

مگه میشه آدم ب عشقش از این حرفا نگه

من حتی تو دعواهامون ی عزیزم هم میگم

مگه ی زن چی میخواد از همسرش ب جز محبت و همدلی و همراهی

مرسی ک توضیح دادی و وقت گذاشتی عزیزدلم

😘😍

امکان حذف پست نیست دیگه وگرنه پاکشون میکردم.شرمنده.ببخش گلم.اره بد گفتم میدونم.عذر میخوام.ان شاءالله ...

ممنون عزیزدلم

فقط اینو بدون ک همممممه مردم دنیا ب ی اندازه دچار درد و رنج هستن

ب ی اندااازه

فقط نوعشون متفاوته

عزیزدلم موفق باشی

واست بهترینا رو آرزو دارم❤