2777
2789
واااقعااا متاسفمممم واسه تک تکتوووون ما تقریبا نامزدیم دوساااله با همیم خانواده اون میدونن و از خ ...

منم مثل تو بدم مياد و كمك اينا 

نميدونم راستش درس گفتي يا نه 

امااااا دمشو بچيييين البته با پر كاه؛)

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااقعااا متاسفمممم واسه تک تکتوووون

ما تقریبا نامزدیم

دوساااله با همیم

خانواده اون میدونن و از خانواده منم مامانم تازگیا در مریانه

تا درسم تموم نشه رسمیش نمیکنیم

ما تو دوتا شهر متفاوتیم

واسه همین نشد واسم بیاره

من اگه اونا رو گذاشتم میخواستم فقط درست و غلط بودن حرفمو بگید

فک نمیکردم کسی ب عشقم و عزیزم گفتنا توجه کنه

اگه اینجوری ب من حمله ور شدین نشونه عقده ای بودن خودتونه

ن من

کسی هم ک فک میکنه من دروغگوام مطمعنا خودش ادم دروغگوییه چون معلومه ک تو این سایت چندین باااار دروغ گفته پس براش عادیه و فک میکنه همه دروغ میگن

ما تو این دو سال همش همینجوری با هم حرف زدیم

من عقده ندارم ک واسه اینکه شما ب منی ک حتی اسممو نمی دونین حسودیتون بشه

یا علی

در ضمن من نگفتم دعوا کردیم گفتم بیاید ببینم چطور جواب دادم

عزیزم شما هنوز وارد خانوادشون نشدی هیچ انعطافی نداری نمیدونی باید تو خانواده شوهر باید چجوری رفتار کرد فقط داری اون اقا رو از الان حساس میکنی همین

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم شما هنوز وارد خانوادشون نشدی هیچ انعطافی نداری نمیدونی باید تو خانواده شوهر باید چجوری رفتار ک ...

درسته عزیزم

پس نباید بش تذکر میدادم

آخه چنددد بار تکرار کرده بود

بيخيال باباااا

منم وقتي چت ها رو خوندم خندم گرفت از نوع صحبت كردن ها اما سوال بنده خدا يه چيز ديگه بود اونو جواب بديد اگه ميدونيد به بقيه حرفاشون چي كار داريد!؟

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
درسته عزیزم پس نباید بش تذکر میدادم آخه چنددد بار تکرار کرده بود

بنظرم شما از الان در باره این چیزا بحث نکنید بهتره بذارید وقتی وارد خونشون شدید از همون اول با سیاست عادتشون بدین که در حد معقول کار کنید الان وقتتون رو بذارید روی شناخت همدیگه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بيخيال باباااا منم وقتي چت ها رو خوندم خندم گرفت از نوع صحبت كردن ها اما سوال بنده خدا يه چيز ديگه ...

عزیزم هر کی حرف زدنش ی جوره

ولی من هیچ قصدی ب جز درخواست کمک نداشتم

اخه چرا خنده داره

چرا انقد واسه بعضیاتون عجیبه

دخترا همینن..هدف آخرو ازدواج و بهم رسیدن میبینن.غافل از اینکه ذهن پسرا یه چیز دیگه اس بجز ازدواج

حالا شما چرا انقد اصرار داری که نمیگیردش؟من و شوهرمم دوست بودیم قربون همم میرفتیم اخرم اومد گرفت منو😕

بنظرم شما از الان در باره این چیزا بحث نکنید بهتره بذارید وقتی وارد خونشون شدید از همون اول با سیاست ...

درسته

مرسی گلمممم

ما دوسااله با همیم عزیزم

تقریبا میشه گفت شاید ۷۰ درصد از شخصیت همو شناختیم ولی بعضی وقتا هم ب مشکل برمیخوریم

ممنون ک بدون قضاوت کردن وقت گذاشتی

واااقعااا متاسفمممم واسه تک تکتوووون ما تقریبا نامزدیم دوساااله با همیم خانواده اون میدونن و از خ ...

۲ سال دوست بودی و مادرت الان متوجه شده؟؟

راس میگی بابا شوهر رسمیت شده دیگه😑

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
حالا شما چرا انقد اصرار داری که نمیگیردش؟من و شوهرمم دوست بودیم قربون همم میرفتیم اخرم اومد گرفت منو ...

من واقعا امشب بغض کردم بخاطر حرف و قضاوت بعضیااا

از خدا میخوام بهشون درک و شعور بده