2777
2789
عنوان

وای خدای من نه نه نه نه نه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 77 پست
اوایل خیلی ناراحت میشد چندتا از اقوامشونو گفت و من همه رو میگفتم نه تا عادت کرد . برا هر کس یه دلیلی ...

ما دو هفته مسافرت بودیم ۵میلیون خرجمون شد دسته جمهی رفتسم اصلا خوش نگذشت تازه خالشم در خونه ک سوار ماشینمون شد دوباره در خونه پیاده شد انقد ادم مزخرفی بود ماشین خودشونم جا داشتا ولی نمیرفت بشینه تو ماشین خودشون انقد من حرص خوردم حرص خوردم ک ۱۰سال پیر شدم تو این سفر از خالش متنفر شدم انقد بندال یود ما جاش میذاشتیم میدویید دنبال ماشینمون یا اگر نمیرسید بهمون وقتی میخاستیم مثلا چیزی بخریم یا بنزین بزنیم خودش در ماشینو باز میکرد میومد تو ی بارم ب شوهرش گفت من میرم تو ماشین خودمون تو برو تو ماشین اینا یعنی ۲دقیقه هم با شوهرم تو ماشین تنها نبودم

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو چنین مواقعی ذهنی کلی اتفاق خوب جذب میکنم مثلا همیشه به مسافرت دونفره وخوشی ورضایت شوهرم فکر میکنم و اینکه دسته جمعی بهش خوش نمیگذره یه بار که با خانوادش رفته بودیم سفر گفت سفر فقط دوتایی خوبه خیلی بیشتر خوش میگذره گفت سفر دسته جمعی بهم نمیچسبه و اینکه اونم با خانواده تو خیلی بهتره تا خانواده خودم

ما دو هفته مسافرت بودیم ۵میلیون خرجمون شد دسته جمهی رفتسم اصلا خوش نگذشت تازه خالشم در خونه ک سوار م ...

وای چه بیشوووووور پرتش میکردی بیرون

ولی دمتون گرم یه جاهایی جاش میذاشتین😂😂😂

چقد از این جور ادما بدم میاد

خداروشکر من از ادم نچسب بدم میاد و رک حرفمو. بهش میزنم 

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
خدا جونمو بگیره راحت شم از دسته این زنه مستبد

درکت میکنم ولی اگه فقط اینباره راضی باش . ما هم جایی نمیریم اگه بریم یواشکیو با هزار ترس که آویزون نشن میریم. هر جا بریم هر روز زنگ میزنن آمار بگیرن و یه چیزی میگن که شوهرم کوفتش بشه کوفت منم بکنه

وای چه بیشوووووور پرتش میکردی بیرون ولی دمتون گرم یه جاهایی جاش میذاشتین😂😂😂 چقد از این جو ...

من شوهرم نمیگفت هرچی میگفتم خودمم روم نمیشد 

ولی خیلی میخندیدم بهش مثل بچه ها دنبال ماشین کیف ب دست میدویید 😂😂😂

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)

کلا از ادمایی که تا میبینن داری میری جایی از فرصت استفادا میکنن و اویزونت میشن بدم میاد خیلی از این موردا داشتم طرف فلان جا نمیرفت  اما تا میدید ماشین مفت  هس اویزون میشد میومد😒

خدایا شکرت 😍 برای داشتن همه عزیزای مهربونم شکرت😊😍😍

شما از مادرشوهر میکشین

من از پدرشوهر

اتفاقا مادرشوهره من جواهره

ولی وای وااااای از پدرشوهرم وااااای انقد بی فکره انقد بی ادبه ک حد نداره

مادرشوهرم یه چی میدونست ک ازش جدا شد

یاده. کارای پدرشوهرم میوفتم دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار واسه همین نه باهاش رفتو امد دارم نه زیاد زنگ میزنم

شوهرمم همینطور زیاد بهش زنگ نمیزنه

ولی تمام وقتم در اختیاره مادرشوهرمه

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
من شوهرم نمیگفت هرچی میگفتم خودمم روم نمیشد  ولی خیلی میخندیدم بهش مثل بچه ها دنبال ماشین کیف ...

😂😂😂😂😂 تصورش کردم تو ذهنم پوکیدم از خنده😂😂😂😂😂😂😂 خوب کردین افرین