سلام گفته بودم قراره جمعه بریم مسافرت تبریز.الان مادرشوهرم گفت به شوهرم منو ببر خونه مامانش که تهرانه😐شوهرم بهش گفته من میخوام برم مسافرت چند روز اگه بخوای میبرمت میذارمت و برگشتنی میام دنبالت میارمت😐شوهرم گفته من تهران نمیمونم آخه هروقت بریم به زور دو روز نگهمون میداره میگه برین خونه اقوام سر بزنید زشته اگه نرید شوهرم گفته من نمیخوام اونجا بمونم فقط میذارمت و میرم اونم گفته خوب منم باهاتون میام😭😭من نمیخوام بیاد بیچارم میکنه خیلی غر میزنه اصلا ما میخوایم راه بریم و گردش بریم اون یه قدمم راه نمیاد 😭خدایا بکش منو راحت شم.به شوهرم گفتم بگو میخوایم دونفری بریم گفت میگم اصلا نمیتونیم ببریمت خودت برو بعد ما میایم میاریمت.خدا 😭😭😭
شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
دنیا جونی چرا خودتو نفرین میکنی عزیزم ؟ به شوهرت بگو و بگو بهش بگه و باهاش اتمام حجت کن. حتی میتون ...
خیلی ناراحتم به خدا😔خیلی اذیت میکنه من اصلا اهله جواب دادن و بی احترامی نیستم هیچی نمیگم بهش .حالا شوهرم گفته همینکارو میکنه ولی تا ببینیم مادرش چه میکنه آخه کلا خیلی زورگو هستش
شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
کینه چیه عزیزم به خدا هیچکس نمیتونه نیم ساعت تحملش کنه.بچه های دیگه اش هیچ جا نمیبرنش از بس حرص میده ...
خودم نمونشو دارم ولی وقتی شوهرت گفته نمیبرتش تو دیگه انقد تعصب به خرج نده اونم مادرشه بزار بره دنبالش. شما شمالتونو دو نفری برید اگه شوهرت زد زیر حرفش بعدا حق داری گله کنی اصلن جلو شوهرت دیگه حرفشو نزن که آدم بده میشی