2777
2789
عنوان

وای خدای من نه نه نه نه نه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 77 پست
ما بخوایم بریم مسافرت بعد رفتنمون میگیم ما فلان جاییم

قرار نبود بگیم از بس برای خودش برنامه ریزی کرده بود که بعده عاشورا بره تهران شوهرم بهش گفته ما نمیتونیم ببریمت میخوایم بریم مسافرت حالاام گیر داده منم ببرین

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا با شوهر خودش نمیره؟ پدر شوهرت خیلی پیره؟

پدر شوهرم ۷ و پنج سالشه و مادرشوهرم ۶ و پنج.چطوری برن

همسرمنم همینو میگفت یه چند بار مسافرت جمعی براش ترتیب دیدم و خوشبختانه اینقدر بهش بد گذشت و با زیرکی ...

چیکار کردی؟ سوهر من انقد بهش خوش گذشت ک دیگه تنها نمیریم

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)
خیلی ناراحتم به خدا😔خیلی اذیت میکنه من اصلا اهله جواب دادن و بی احترامی نیستم هیچی نمیگم بهش .حالا ...

زورگو بودن ایشون نیست که برنامه شما رو معلوم میکنه. متوقع و مستبده ولی حق نداره تکلیف واسه شما معلوم کنه که عزیزم

پس اینجا قوم شوهر زیاد.لطفا توهین نکنید.من خودم هم عروس مردمم و هم خواهرشوهر 

من شخصا اسم شما رو نیاوردم عزیزم اکثرا اینجور دیده شده . لطفا کاسه داغ تر از آش نباشید.  

خداا جونی میشه راپونزل کوچولو👼 منم بیاد تو دلم🤰 زود زووود 👨‍👩‍👧 قراره یه کوچولو زودی بیاد تو شکمم  شاید همین مهر ماه 😍
استارتر همیشه مسافرت میاد باهاتون؟

نه همیشه نمیاد.نمیتونه اصلا تو ماشین بشینه خیلی اذیت میشه وزنش زیاده خیلی خسته میشه بعد شروع میکنه غر زدن که ماشینتون کوچیکه🤤

زورگو بودن ایشون نیست که برنامه شما رو معلوم میکنه. متوقع و مستبده ولی حق نداره تکلیف واسه شما معلوم ...

دعا کن برام عزیزم 😔خیلی حالم بده 

زورگو بودن ایشون نیست که برنامه شما رو معلوم میکنه. متوقع و مستبده ولی حق نداره تکلیف واسه شما معلوم ...

متاسفانه همیشه حرفشو به کرسی میشونه چون متاسفانه خیلی دروغ میگه.به طرز بدی تمام حرفاش دروغه ویه جوری کارشو پیش میبره کلا از اول همین بوده.

پدر شوهرم ۷ و پنج سالشه و مادرشوهرم ۶ و پنج.چطوری برن

فک نمیکردم انقد پیر باشن

شوهرت خیلی محترمانه بگه مامان اینسری جایی ک میخوایم بریم پیاده رویش زیاده شما نمیتونین اذیت میشین

سری بعد باهم میریم