سلام گفته بودم قراره جمعه بریم مسافرت تبریز.الان مادرشوهرم گفت به شوهرم منو ببر خونه مامانش که تهرانه😐شوهرم بهش گفته من میخوام برم مسافرت چند روز اگه بخوای میبرمت میذارمت و برگشتنی میام دنبالت میارمت😐شوهرم گفته من تهران نمیمونم آخه هروقت بریم به زور دو روز نگهمون میداره میگه برین خونه اقوام سر بزنید زشته اگه نرید شوهرم گفته من نمیخوام اونجا بمونم فقط میذارمت و میرم اونم گفته خوب منم باهاتون میام😭😭من نمیخوام بیاد بیچارم میکنه خیلی غر میزنه اصلا ما میخوایم راه بریم و گردش بریم اون یه قدمم راه نمیاد 😭خدایا بکش منو راحت شم.به شوهرم گفتم بگو میخوایم دونفری بریم گفت میگم اصلا نمیتونیم ببریمت خودت برو بعد ما میایم میاریمت.خدا 😭😭😭
شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
چرا ۱بچه ۱ساله حتی ی بار کلی وسیله چیدیم صندلی عقب اومد وسیله ها را مرتب چید روهم نشست کنار و ...
عزیزم ببخشید میخواستم یه راهکار بهت بدم من همیشه دخترم رو صندلی عقب میشونم و صندلیش هم وسط صندلی نصب میکنم.اینور اونورشم اسباب بازی و پتو و بالش دخترمو میذارم اصلا جا کسی نمیشه .البته ک همیشه هم تنها سفر میکنم و هر کس هم تا حالا پیشنهاد داده میگم ما فعلا شرایط سفر رو نداریم و بعضی وقت ها هم میگم بچم کوچیکه نمیتونم با جمع هماهنگ باشم تو سفر.اینطوریااا دیگع😊