2777
2789
عنوان

وای خدای من نه نه نه نه نه😭😭😭😭

1357 بازدید | 77 پست

سلام گفته بودم قراره جمعه بریم مسافرت تبریز.الان مادرشوهرم گفت به شوهرم منو ببر خونه مامانش که تهرانه😐شوهرم بهش گفته من میخوام برم مسافرت چند روز اگه بخوای میبرمت میذارمت و برگشتنی میام دنبالت میارمت😐شوهرم گفته من تهران نمیمونم آخه هروقت بریم به زور دو روز نگهمون میداره میگه برین خونه اقوام سر بزنید زشته اگه نرید شوهرم گفته من نمیخوام اونجا بمونم فقط میذارمت و میرم اونم گفته خوب منم باهاتون میام😭😭من نمیخوام بیاد بیچارم میکنه خیلی غر میزنه اصلا ما میخوایم راه بریم و گردش بریم اون یه قدمم راه نمیاد 😭خدایا بکش منو راحت شم.به شوهرم گفتم بگو میخوایم دونفری بریم گفت میگم اصلا نمیتونیم ببریمت خودت برو بعد ما میایم میاریمت.خدا 😭😭😭

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل شوهر من 

تو ۴سال فقط ۱بار تنها مسافرت رفتیم چند وقت پیش وسط حرفاش گفت من مسافرت ۲نفره دوست ندارم خوش نمیگذره انقدرررر دلم شکست تا اخر عمرمم دیگه ازش مسافرت ۲نفره نمیخام

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)
منكه نفهميدم اصلا

خونه مامانه مادرشوهرم تهرانه.مریضه الان مادرشوهرم میخواد بره ببینتش.به خدا یک ماه نشده اومده.همیشه مارو عذاب میده

خونه مامانه مادرشوهرم تهرانه.مریضه الان مادرشوهرم میخواد بره ببینتش.به خدا یک ماه نشده اومده.همیشه م ...

اي بابا ميدونم چي ميگي،منم هر جا ميخوايم بريم حتي پيك نيك نميگيم يا بعدا ميگيم،گاهي بعدا كه ميگيم ميگه هفته بعدم منو ببريد،وايييي،تو ماشينم ميره جلوميشينه منوحرص ميده،با اينكه حامله ام و عقب اذيت ميشم

خوب کوتاه نیا جلو شوهرت یکی دوبار کوتاه بیای تا ااخر عمرت باید کوتاه بیای

گفتم اگه اون بخواد بیاد من هیچ کجا نمیام.شوهرمم نمیخواد مادرش بیاد میدونه چقدر اذیت میکنه میگه نمیاد الکی میگه ولی پارسالم همین کارو کردیم بردیمش خونه مادرش و ما گفتیم دو روز میریم شمال میایم دنبالتون با پدرشوهرم اومد نشست تو ماشین گفت ماام میایم من و شوهرمم رومون نشد بگیم نه.اونجا بیچارمون کرد دریا رفتیم گفت اینجا چیه مارو آوردی جنگل رفتیم نیومد از ماشین پایین گفت نمیتونم بیام دو روز تو خونه بودیم😐