2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ربطی نداره باعث میشه تخمک گذاری یا نشه یا دیرب به دیر اتفاق بیافته 

جدا اینجوره ؟؟ پس من که هورمون مردانم کمه تخمک گذاری بهتری دارم ؟؟ دکتر گفت هورمون مردانت کمه 😐

پخخخخخخخخخخ 👻👻👻
خوب از کجا فهمیدی هورمن مردانه ات زیاده؟؟

ریزش مو مخصوصا جلوی سرم و با موهای زاید بیشتر دارم مخصوصا زیر چانه و صدام هم یکم کلفته .دکتر هم رفتم چند بار گفتن هورمون مردانت بالاست

دوست من هورمون مردانش خیلی بالاست رفت دکتر واسه تعیین جنسیت دکتر گفته بود هورمونت بالاست یا کلا بچه دار نمیشی یا اگر بشی پسر میشه,بچش هم پسر شد و ب سختی هم حامله شد,بخاطر همین هورمونش هم ضعیف بود و بخاطریه دعوا عادی ک با شوهرش داشت بچش شش ماهه دنیا امد

اما گفت هورمونش خیلی بالا بوده

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
جدا اینجوره ؟؟ پس من که هورمون مردانم کمه تخمک گذاری بهتری دارم ؟؟ دکتر گفت هورمون مردانت کمه 😐

هورمون بالای مردانه که علائم ش موهای زائد دور ناف دور سینه زیر چونه و لاله های گوش  میشه و سیکل نامرتب و دیر به دیر 

منظور دکترت رو متوجه نمیشم چون دکتر من گفت یکم هورمن مردانه داری که علایم هم داشتم و با قرص برطرف شد

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
بله منم همین رو میگم که فکر کنم شاید تاثیر بزاره

من صمیمی ترین دوستمه,کلا پسر میخاست دکتر گفته بود بهش تو هورمونت بالاست بچه هات کلا پسر میشن

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤