2777
2789
عنوان

رنگ موی آبی یا عسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 19 پست
چه رنگی پیشنهاد میدی شما . چون این که رفته بود میخوند تو گوگل میگفت آبی نفتی اینا به رنگ پوستش میاد

نه طیف رنگ های سرد بخصوص آبی به پوست سبزع نمیاد .رنگای مثل شرابی صورتی نارنجی روشن قرمز بنفشی گرم .البته رنگای فانتزی نیاز دارن به پایه برسن اکثرا مثلا واسه صورتی باید کامل به پایه ۹ و۱۰ برسع وگرنه به نارنجی جیق میزنه .بهتره لایه لایه براش هایلایت انجام بدی با دکلره بعدش که به پایه رسید روش شرابی روشن بزن که هایلایت بشه این رنگ به اکثر سبزه ها میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه طیف رنگ های سرد بخصوص آبی به پوست سبزع نمیاد .رنگای مثل شرابی صورتی نارنجی روشن قرمز بنفشی گرم .ا ...

شرابی نمیکنه میگه یه اهنگه پخش شده به کسایی ک موهاشون قرمزه بی احترامی میکنه 😂 خدایا

بخدا مشکی خیلی قشنگه

شرابی نمیکنه میگه یه اهنگه پخش شده به کسایی ک موهاشون قرمزه بی احترامی میکنه 😂 خدایا بخدا مشکی خیلی ...

خوب میتونی فقط جلوی موهاشو دکلره کنی دوتیکه ازش بعدش قرمز البالویی بزار اگه موهاش تیرس خیلی قشنگ میشه .ولی درکل موهای فانتزی دکلره میخواد باید آرایشگر انجام بده وگرنه چند رنگ میشه یا میسوزه