2777
2789
عنوان

حاملگی با هورمون مردانه

| مشاهده متن کامل بحث + 7557 بازدید | 26 پست
چه قرصی عزیزم؟

کابولین 0/5 میلی یک ماه هر سه روز یکی میخوردم برای پایین آوردن هورمون مردانه ام  با دوفاستون که از روز 15 سیکل به مدت 10 روز چهار مآه مصرف کردم برای تنظیم سیکلم

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
دوست من هورمون مردانش خیلی بالاست رفت دکتر واسه تعیین جنسیت دکتر گفته بود هورمونت بالاست یا کلا بچه ...

آره دختر عمه منم اینطور بود ، دکتر بهش گفت هورمون مردانت خیلی بالاست و البته یه دلایل دیگه هم داشت دکتر بهش گفت تو هیچ وقت باردار نمی شی ، در عین ناباوری باردار شد بدون هیچ دارو و درمانی و بچش هم پسر شد 

پخخخخخخخخخخ 👻👻👻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هورمون بالای مردانه که علائم ش موهای زائد دور ناف دور سینه زیر چونه و لاله های گوش  میشه و سیکل ...

تیتر تو آزمایش بود گفتم به دکتر اینا چیه گفت هورمون مردانه ، بعد نگاشون کردم از رنجی که زده بود خیلی پایین تر بود

پخخخخخخخخخخ 👻👻👻
کابولین 0/5 میلی یک ماه هر سه روز یکی میخوردم برای پایین آوردن هورمون مردانه ام  با دوفاستون که ...

عزیزم راضی بودی؟ عوارص نداشته؟

من همش میترسم این چیزا رو بخورم کیست و اینا بگیرم

خییییلییی کم هورمون مردانم بالا بوده سیکلمم ۳۸ روزس

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
عزیزم راضی بودی؟ عوارص نداشته؟ من همش میترسم این چیزا رو بخورم کیست و اینا بگیرم خییییلییی کم هورم ...

باسه من تا 50 روز و 60 روز رفت بالا چاره چیه

تیتر تو آزمایش بود گفتم به دکتر اینا چیه گفت هورمون مردانه ، بعد نگاشون کردم از رنجی که زده بود خیلی ...

نه مال من یکم بإلا بود از رنج 

ریزش مو مخصوصا جلوی سرم و با موهای زاید بیشتر دارم مخصوصا زیر چانه و صدام هم یکم کلفته .دکتر هم رفتم ...

منم ریزش مو دارم شدید. دکتر گف هورمون مردانت زیاده 

باهمورمون مردانه نمیشه باردارشد؟

دوست من هورمون مردانش خیلی بالاست رفت دکتر واسه تعیین جنسیت دکتر گفته بود هورمونت بالاست یا کلا بچه ...

عزیزم میشه بپرسی دوستت چی مصرف کرده بوده ؟ منم همین مشکلو دارم دیگه خسته شدم از دکترااااا