2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اولته ؟ چند سالته و چند وقت تو اقدامی؟

من ماه پیش با چ دلی رفتم خیابون بی بی چک بگیرم یهو وسط پاساژ پریود شدم نشستم زمین گریه کردم ب بخت بد خودم شوهرمم ک فهمید ریختو قیافش کلا ریخت نمیخواست باور کنه

منم باید چهارشنبه بشم دلم میخواد بی بی بذارم ولی دست و دلم نمیره

الان بزنم نشون میده

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
بچه اولته ؟ چند سالته و چند وقت تو اقدامی؟من ماه پیش با چ دلی رفتم خیابون بی بی چک بگیرم یهو وسط پاس ...

دوسال واسه دومی منتظرم .. pco هستم ۲۶ سالمه خسته شدم.. پریروز ی بیبی زدم شوهرم منتظر وقتی گفتم منفیه کلا قیافش عوض شد ... 😭😔

بچه اولته ؟ چند سالته و چند وقت تو اقدامی؟من ماه پیش با چ دلی رفتم خیابون بی بی چک بگیرم یهو وسط پاس ...

چند وقته اقدامی

الهی 🥺 انشالله زود مامان میشی

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
یعنی تا ده روز دیگه میخاد چی بشه مثلا 😭

ااچ سی جی بره بالا که نشون بده الان زود زدی نشون نمیتونه بده چه باردار باشی چه نباشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲