2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوسال واسه دومی منتظرم .. pco هستم ۲۶ سالمه خسته شدم.. پریروز ی بیبی زدم شوهرم منتظر وقتی گفتم منفی ...

خداروشکر شما ی بچه دارید این همه اذیت کردن نداره

من بچه اولیه و همسن شما

ی تاپیکتو دیدم گفتی تخمک گذاری بدون علائم منم همینم شما رفتی دکتر این مشکلو گفتی چی گفت و اینکه بچه اولت چندماه اقدام بودی

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

فردا موعدمه کی بزنم نشون میده 😭 ده رووووز؟

حداقل بذار یکی دو روز از موعدت بگذره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انشالله ب مراد دلت برسی

الهی آمین

انشالله شما هم به زودی دوباره مامان بش.

نرفتی دکتر چون گفتی ۲ سال شده

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤 من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم 👫پلیس گوگولی من👫 خدایا از این عشق

شما بچه اولتون؟ چند سالته و چند وقته اقدامی؟

بچه ندارم تازه این ماه اول بود ولی خب سنم بالاس ۳۶

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤 من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم 👫پلیس گوگولی من👫 خدایا از این عشق

چند وقته اقدامی الهی 🥺 انشالله زود مامان میشی

مرسی گلم ان شاءالله تمام منتظران زود باردار بشن منم باردار بشم

از وقتی ک یادم میاد دارم اقدام میکنم ولی نتیجه نداده شوهرم ب شکمم نگاه میکنه میگه بچع هست گفتم ن بابا بغض گرفتش رفت خوابید

نمیدونم خدا چرا ب ما نظر نمیکنه

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

خداروشکر شما ی بچه دارید این همه اذیت کردن نداره من بچه اولیه و همسن شما ی تاپیکتو دیدم گفتی تخمک گذ ...

عزیزم انتظار سخته چه واسه اولی چه دومی چه دهمی...من واسه اولی از زمان عقدم میرفتم دکتر البته اقدام نبودما اما گاهی...واسه اولی ی سقط خارج رحمی داشتم و بعدش دوتا سقط داشتم خیلیییی سخته

مرسی گلم ان شاءالله تمام منتظران زود باردار بشن منم باردار بشم از وقتی ک یادم میاد دارم اقدام میکنم ...

چند ساله منتظری مگه؟