2777
2789
اگه طاقت داری بزار یک هفته بگذره

باشه پریودم به موقعس نشم میزنم بعدش

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسال واسه دومی منتظرم .. pco هستم ۲۶ سالمه خسته شدم.. پریروز ی بیبی زدم شوهرم منتظر وقتی گفتم منفی ...

خداروشکر شما ی بچه دارید این همه اذیت کردن نداره

من بچه اولیه و همسن شما

ی تاپیکتو دیدم گفتی تخمک گذاری بدون علائم منم همینم شما رفتی دکتر این مشکلو گفتی چی گفت و اینکه بچه اولت چندماه اقدام بودی

فردا موعدمه کی بزنم نشون میده 😭 ده رووووز؟

حداقل بذار یکی دو روز از موعدت بگذره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انشالله ب مراد دلت برسی

الهی آمین

انشالله شما هم به زودی دوباره مامان بش.

نرفتی دکتر چون گفتی ۲ سال شده

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
شما بچه اولتون؟ چند سالته و چند وقته اقدامی؟

بچه ندارم تازه این ماه اول بود ولی خب سنم بالاس ۳۶

چند وقته اقدامی الهی 🥺 انشالله زود مامان میشی

مرسی گلم ان شاءالله تمام منتظران زود باردار بشن منم باردار بشم

از وقتی ک یادم میاد دارم اقدام میکنم ولی نتیجه نداده شوهرم ب شکمم نگاه میکنه میگه بچع هست گفتم ن بابا بغض گرفتش رفت خوابید

نمیدونم خدا چرا ب ما نظر نمیکنه

خداروشکر شما ی بچه دارید این همه اذیت کردن نداره من بچه اولیه و همسن شما ی تاپیکتو دیدم گفتی تخمک گذ ...

عزیزم انتظار سخته چه واسه اولی چه دومی چه دهمی...من واسه اولی از زمان عقدم میرفتم دکتر البته اقدام نبودما اما گاهی...واسه اولی ی سقط خارج رحمی داشتم و بعدش دوتا سقط داشتم خیلیییی سخته

مرسی گلم ان شاءالله تمام منتظران زود باردار بشن منم باردار بشم از وقتی ک یادم میاد دارم اقدام میکنم ...

چند ساله منتظری مگه؟