2777
2789
اگه طاقت داری بزار یک هفته بگذره

باشه پریودم به موقعس نشم میزنم بعدش

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسال واسه دومی منتظرم .. pco هستم ۲۶ سالمه خسته شدم.. پریروز ی بیبی زدم شوهرم منتظر وقتی گفتم منفی ...

خداروشکر شما ی بچه دارید این همه اذیت کردن نداره

من بچه اولیه و همسن شما

ی تاپیکتو دیدم گفتی تخمک گذاری بدون علائم منم همینم شما رفتی دکتر این مشکلو گفتی چی گفت و اینکه بچه اولت چندماه اقدام بودی

فردا موعدمه کی بزنم نشون میده 😭 ده رووووز؟

حداقل بذار یکی دو روز از موعدت بگذره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انشالله ب مراد دلت برسی

الهی آمین

انشالله شما هم به زودی دوباره مامان بش.

نرفتی دکتر چون گفتی ۲ سال شده

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
شما بچه اولتون؟ چند سالته و چند وقته اقدامی؟

بچه ندارم تازه این ماه اول بود ولی خب سنم بالاس ۳۶

چند وقته اقدامی الهی 🥺 انشالله زود مامان میشی

مرسی گلم ان شاءالله تمام منتظران زود باردار بشن منم باردار بشم

از وقتی ک یادم میاد دارم اقدام میکنم ولی نتیجه نداده شوهرم ب شکمم نگاه میکنه میگه بچع هست گفتم ن بابا بغض گرفتش رفت خوابید

نمیدونم خدا چرا ب ما نظر نمیکنه

خداروشکر شما ی بچه دارید این همه اذیت کردن نداره من بچه اولیه و همسن شما ی تاپیکتو دیدم گفتی تخمک گذ ...

عزیزم انتظار سخته چه واسه اولی چه دومی چه دهمی...من واسه اولی از زمان عقدم میرفتم دکتر البته اقدام نبودما اما گاهی...واسه اولی ی سقط خارج رحمی داشتم و بعدش دوتا سقط داشتم خیلیییی سخته

مرسی گلم ان شاءالله تمام منتظران زود باردار بشن منم باردار بشم از وقتی ک یادم میاد دارم اقدام میکنم ...

چند ساله منتظری مگه؟