2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80313 بازدید | 352 پست
دختر دایی رو حسم بهم میگف چون گفتی دوتا داداشش براش میمردن گفتم حتما فامیلیه بعدم گفتی تو عروسی اون ...

تو پسرک هوشیاری   تو کتابا دبستان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بعد خدایی اینا یهو بعد از مرگ اون طرف می بینن به زنش علاقه دارن ؟

یعنی همه علاقه ها مال قبل ازدواجه ؟؟عزیز جان دوست نداستن بچه داداششون زیر دست غریبه بیفته بعدم زنه جوون بوده چکار میکردن 

ارزویی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپيك شما رو كه خوندم به شوهرم گفتم واقعا چه رسم مزخرفيه كه زن با برادرشوهرش ازدواج كنه

ميدوووووونى چى گفتتتتتتت؟؟؟؟؟

ميگه اتفاقا خيلى هم خوبه چطورى ادم غيرتش اجازه ميده عروس خانواده دست غريبه بيفته ؟؟ بچه هاى برادرمون دست غريبه بيفتن؟

ميگم شايد اون زنه تا اخر عمرش اصن ازدواج نكنه

ميگه ديگه بدتر تنها و بى كس بمونه كه چى بشه

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
عزیز ترکا یه مثل دارن که میگه : ننه دده سویَن بیجاخدا ٬ اوغلان اوزی سوین قوجاخدا یعنی اونی که مامان ...

اره دیگه. میگم که خانم دومش خیلی ببخشید ولی خیلی زشت و خیلی بد تیپه و پوستش داغون. ولی عاشقشه

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.
اوهه.طفلک میگی که زیبایش واسش کاریم نکرد

نه دیگه . با هرکی عروسی میکرد میپرستیدش چون عاشق زیاد داشت. خودشو بست به این خان.اده اخرشو با چه داستانایی جدا شد.

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.
اگ از شوهرت مطمعنی که زندگیتو بکنواصلا به دختره رو نده تا بیشتربسوزه

عزیزم کار خود جاریته،میدونسته کی رو برای شوهرش بگیره ،وگرنه نمیگفته اونی ک من میگم بگیر،

زنی گرفته برای شوهرش ک شوهرش قدر خودش بیشتر بدونه،

زنی گرفته ک رفتارش طوری باشه ککشوهرش قدرش بیشتر از قبل بدونه،جاریت زرنگه

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
اینقدر زندگی اون زن داداش مهمه ک زندگی زن خودشو خراب کنه؟

انگاری زن داداش ناموسه،زن خودش ناموسش نیست،خوب خاک بر سرت،زنت طلاق بدی میره زیر یکی دیگ،اون وقت غیرتت میکشه؟؟؟مرد دبگ رد دادن بخدااا

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
از دارای شوهرش میتونه مهریه اش رو نصف بگیره. چون عروسی نکرده بودن مهریه اش هم ماشششششالا ۱۳۶۰ سکه ب ...

از دارییش منظور مال خود مرده یا ارثش؟؟؟ .میتونه از بابای پسره بجای مهریه ارثشو بخواد؟؟؟؟؟کسی میدونه هم جواب بده

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
از دارییش منظور مال خود مرده یا ارثش؟؟؟ .میتونه از بابای پسره بجای مهریه ارثشو بخواد؟؟؟؟؟کسی میدونه ...

اگر پدر شوهر مهریه زن رو ضمانت کرده باشه می تونن ازش بگیرند وگرنه از اموال بجا مونده اول مهریه رو می گیرند

الان شوهرت رو دوس داری؟وقتی برادر شوهرت رو میبینی چه حسی داری؟

دروغ چرا اوایل نمیتونستم بهش فکر نکنم همش شوهرمو با اون مقایسه میکردم و تو دلم میگفتم کاش من با اون ازدواج کرده بودم ولی بعد از اینکه اخلاقش بیشتر آشنا شدم و فهمیدم چه ذات خبیثی داره ازش متنفر شدم دیگه به غیر از حس نفرت حس دیگه ای بهش ندارم

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍