2777
2789
عنوان

خودکشی

696 بازدید | 68 پست

تا حالا شده خیلی غمگین و ناراحت و عصبی و افسرده و نا امید و تنها باشین؟ چی کار می کنین یکم حالتون بهتر شه ؟ من اخیرا یه سری مشکلات دارم که اینجوری شدم و خیلی خستم از وضعم . اگه از گناهش نمی ترسیدم، جراتشو داشتم و نگران اطرافیانم نبودم تا حالا صد بار خودکشی کرده بود م . به نظرتون چی کار‌کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری که بهت حس خوب میده انجام بده عزیزم

و مهمتر از همه دنبال راه برای حل مشکلت باش

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

عزیزم اگر به این مرحله رسیده که داری به خودکشی فکر می کنی٬ یعنی افسردگیت خیلی پیشرفته شده٬ خواهشا به روانشناس و روانپزشک مراجعه کن.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

من تا حالا خودکشی کردم.ده دقیقه دیرتر میرسیدم بیمارستان مرده بودم....ولی الان خداروشکر میکنم که زنده ام،و نمردم....و گرنه تا همیشه تو آتیش جهنم میسوختم....با مشکلات بجنگ....من الان کوهی از مشکلات دارم ولی دارم میجنگم

دقیقا همینحالات و داشتم بیشترش نا امیدی بود

کلا اون سال خیلی حالم بود و لی بلافاصله بعد انجامش یه ترس وحشتناکی به جونم افتاد یه پشیمونی خیلی زیاد یه حس بد اونحا فهمیدم چقدر زندگی ارزش داره و اون چیزایی که براش ناراحت بودم بی ارزش...