2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 68 پست
کسی رو ندارم براش حرف بزنم همدم من فقط کاغذه

یه دوست نتی چطور؟من یا هرکس دیگه!تو این سایت یا تو سایتای دیگه...بنظرم دوست نتی خوبیش اینه که قضاوتی نداره بکنه و نمیشناستت

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

ما آهنگ گوش میدیم چون مشکلاتمون  رو یاد آوری می کنه دیدید  دیگه وقتی آهنگ گوش می کنیم به حرف های خواننده اش دقت می کنیم چون  داره حرف دل ما رو میزنه از طرفی آهنگ فقط برای چند لحظه حال ما رو خوب می کنه ولی حال دل ما رو خوب نمی کنه ولی وقتی قرآن می خونیم حال دلمون خوب میشه و مشکلا تمون رو حل می کنه پس برو طرفش حالتو خوب می کنه 

زندگی درک همین اکنون است .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیخوام تودکشی کنم دنبال راه حلم از این زندگی گندم بیام بیرون

تو این سن شما باید دنبال بازی کزدن باشی من دخترم ۲۰ سالشه به مشتی عروسک بازی میکنه دایم دنبال لاک ناخنشه شما تو ۱۶ سالگی اینجا دنبال تاپیک زدنی ک خودکشی کنی

خب ننیگی مشکلت‌چیه حالا حتم دارم مشکلت چند تا چیز چرت و پرته

اون دوست عزیزی که میگفت ادما تو نت همو قضاوت ننی کنن بفرما . اینم قضاوت . وقتی از زندگی ادما خبر نداری قضاوت نکن که مشکلاتم چرت و پرته

تو این سن شما باید دنبال بازی کزدن باشی من دخترم ۲۰ سالشه به مشتی عروسک بازی میکنه دایم دنبال لاک نا ...

ادما همه نباید عین هم باشن برا این طرز تفکرتون مه میگین باید عروسم بازی کنم متاسفم . امیدوارم از حرفم ناراحت نشین

ن ناراحت نمیشم شما ک نمیگی مشکلت چیه ک کمکت کنیم ولی بنظر میا مشکل روحی داری

جالبه از یه طرف میگین مشمل روحی داری از یه طرف میگی چرت و پرته تا چرت و پرت نباشه ادم مشکل روحی پیدا می کنی ؟