2777
2789

من گاهی بدلیل داشتن بچه کوچک

خانم و متاهل هستم، اگه درخواست دوستی و چرت و پرت ببینم تا شکایت در دادگاه پیش میرم با کسی شوخی ندارم.از دیار شمال ایران شالیزارهای زیبای رشت و عطر نارنج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگه سر ظهر نخونم دیگه یادم میره

حالا فک کن ظهرا بخونم بگم عصری عصرا میخونم🤭

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

وقت عصر وعشا رو چطوری تشخیص میدید

از روی برنامه اذان گو، تنظیم می کنم جدا اذان میده البته نماز بعدی رو کامل اذان نمیگه فقط ۲ بار الله اکبر میگه

خانم و متاهل هستم، اگه درخواست دوستی و چرت و پرت ببینم تا شکایت در دادگاه پیش میرم با کسی شوخی ندارم.از دیار شمال ایران شالیزارهای زیبای رشت و عطر نارنج

یه دوره ایی این مدلی میخوندم، حال خوبیه براتون مقدور بود انجام بدید...

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

من که یادم میره 😅 همون پشت هم میخونم خیالم راحته

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!