2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 68 پست
واقعا چه فکر خوبی چرا به ذهن خودم نرسید . خب عزیزم اگه حل میشدن که من اینجا نبودم

مشکلات که خود بخود حل نمیشن،واسه حلشون باید تلاش کنی و حتی گاهی بجنگی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله تو زندگیم چندین بار شده که مشکل خیلی بزرگی برام.پیش اومده. حتی شده مشکلی داشتم که دیگه هیچی و هیشکی برام مهم نبود. ولی چیزی که باعث شد در برابرشون مقاومت کنم این بوده که از ته ته قلبم خدارو صدازدم و بهش اعتماد کردم. شاید بگی شعاره ولی نه شعار نیس واقعیت زندگی منه. حتی اخیرا یه مشکل خیلی بزرگی داشتم و بازم مثل همیشه به آغوش خدا پناه آوردم با قرآن خوندنم با نمازم و مهم تر از همه شبا وقتی همه میخوابن تو سکوت و تاریکی شب باهاش حرف میزنم خدا بهترین دوستمه. اگه به خودکشی فکر میکنی یعنی به وجود خدا ایمان نداری و بهش اعتماد نداری که میتونه مشکلتو حل کنه پس انتظار کمک از طرف خدارو نداشته باش چون جلوی کمکشو گرفتی. اگه دلت گرفته اگه بغض خفه ات میکنه اگه فکر میکنی دنیا به آخر رسیده برو پیش خدا. صداش بزن. بگو که جز اون کسی نمیتونه زندگیتو خوب کنه و بهش اعتماد کن. مطمئن باش معجزشو نشونت میده مطمئن باش 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مشکلات که خود بخود حل نمیشن،واسه حلشون باید تلاش کنی و حتی گاهی بجنگی

گاهی وقتا همه چی به تو بستگی نداره 

منم نمیخوام خودکشی کنم 

ففط.حس می‌کنم این همه غم واسه دختری به سن من زیادیه

تجربه شخصی من...

من اگه اون روز کارم تموم شده بود دیگه الان نبودم و قطعا همه هم فراموشم کرده بودن و تصورشون از من یه ادم ضعیف بدبخت بی عرضه بود که اصلا شاید بگن بهتر مرد دیگه برای همه بی تفاوت بود مرگم..

و ارامش الانم و نداشتم

دو تا بچه نداشتم

لخظه های خوبی که با تلاشم به دست اوردم نداشتم

و کلی لذت دیگه ...

دوستان چند روز پیش یه دکتر توی تلویزیون صحبت میکرد  و گفت کسی که فکر خودکشی داره حتما باید به ر ...

من فکر خودکشی ندارم گویا دوستان به خاطر اسمی که زدم بد متوجه شدن . 

منم نمیخوام خودمو بکشم

آفرین،برو کلاس...گل بکار بهش برس...باهاش حرف بزن،یه پرنده بخر بهش برس دونه بده بهش..حرفات بنویس چیزای که ناراحت میکنه،بعد پاره کندی بریز تو آب،یا خط خطی کن

آره شده...و فکر اینی که میگیم اومده ...و دقیقا ترسهایی که داری از انجامش مانع ادامه فکرش شد...خودتو مشغول کن...وقتی آدم سرش خلوته یاد بدبختیاش میوفته...خودتو با چند تا کلاس یا چند تا کتاب یا چند تا سریال مشغول کن و اصلا به ذهنت اجازه فکر کردن نده.منو خیلی کمک میکرد این کارا...در واقع تموم روز وقتی فکری میومد سراغم میگفتم فعلا اینکارو انجام بدم بعد بهش فکر میکنم.این برای افکار بد و حس های مایوس کننده!اما اگه تاریکی تو گذشته داری یا ترسی از آینده و مشکلاتتو خودت نمیتونی حل کنی مشاور کمک کنندس اگه خوب باشه...

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
تجربه شخصی من... من اگه اون روز کارم تموم شده بود دیگه الان نبودم و قطعا همه هم فراموشم کرده بودن و ...

قبول دارم حرفاتو خودکشی نمیخوام کنم دنبال راه حلم