2821
2789
عنوان

کمک میخوام

378 بازدید | 52 پست

من پسرم. 30 سالمه. دلم برا دختری که دوستش دارم زود به زود تنگ میشه. دلم میخواد سه چهار روز یه بار همو ببینیم. از طرفی ایشون با دوستاشون همخونه هستن و بعضی وقتا دیدارامون 6 تا 7 روز طول میکشه. منم دلم براشون تنگ میشه بهشون میگم بیا همو ببینیم میبینی یه وقتایی با دوستاشون برنامه دارن یا میخوان برن بیرون. منم چون دلم براش تنگ شده دلم میخواد بیاد همو ببینیم. من تنها زندگی می کنم. ایشون هم اینجا دانشجو هستن. نمیدونم با دلتنگیم چکار کنم؟

خب زودتر ازدواج کنید اگه واقعا همدیگرو دوست دارید 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو  خواستگاریش خیال خودتو راحت کن 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
😒برو خواستگاری نامزد کن بیش‌تر میبینیش

ما همدیگه رو واسه ازدواج میخوایم. ولی ایشون میگن فعلا صبر کن. قبلا خودشم می گفت ازدواج کنیم. ولی الان میگه فعلا آمادگی ازدواج ندارم. صبر کن

ما همدیگه رو واسه ازدواج میخوایم. ولی ایشون میگن فعلا صبر کن. قبلا خودشم می گفت ازدواج کنیم. ولی الا ...

داره میپیچونه دنبال مورد بهتره از ما گفتن

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
داره میپیچونه دنبال مورد بهتره از ما گفتن

نمیدونم چی بگم. میاد پیشم با ذوق کار می کنه. خونه رو مرتب می کنه. بهم توجه می کنه. عکسامو به آبجیش نشون میده. میگه به دختر دیگه ای نگاه نکنی. یعنی ممکنه دنبال مورد دیگه ای جز من باشه؟

به نظرتون واسه یه مرد خوبیت نداره که دلش واسه دختری که دوسش داره تنگ شه؟

ب نظرم ب وضوح‌ داره میپیچونه ... بیخیالش شو برو دنبال مورد دیگه... من بچه تر ک بودم ی پسره خیلی دوستم داشت ولی من آنچنان ازش خوشم نمی اومد باهاش بودم ولی همش میپیچوندمش آخرشم ولش کردم بهش گفتم با کسیم رابطه رو تموم کردم اگه تو ولش نکنی یهو دیدی اون تو رو ضایع کرد

نمیدونم چی بگم. میاد پیشم با ذوق کار می کنه. خونه رو مرتب می کنه. بهم توجه می کنه. عکسامو به آبجیش ن ...

خب چرا برا ازدواج رضایت نمیده

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
خب چرا برا ازدواج رضایت نمیده

یکساله شروع کرده کلاس بازیگری میره. اوایل که کلاس میرفت بارم مایل به ازدواج بود. ولی الان یه جورایی احساس می کنم خیلی دنبال بازیگر شدنه. خودشم میگه من دلم میخواد بازیگر شم. انگار میخواد صبر کنه ببینه اول تکلیف بازیگر شدنش چی میشه. بعد واسه ازدواج اقدام کنه