2821
2789
عنوان

کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 52 پست
نمیدونم چی بگم. میاد پیشم با ذوق کار می کنه. خونه رو مرتب می کنه. بهم توجه می کنه. عکسامو به آبجیش ن ...

ببین ی کاری میگم بکن امتحانش ضرر نداره ی هفت هشت روزی ده روزی بهش زنگ نزن اصلا خودت و خودتو ی خورده سرد نشون بده اگه واقعا دوستت‌داشته باشه غصه میخوره و دلواپست میشه و بیش‌تر دنبالت می افته ک بفهمه چی شده چون حس میکنه نکنه با کسه دیگه ایه اصلا نگو واسه چی داری اینجوری رفتار می کنی بگو حالم خوب نیست یا هر چیز دیگه...اگه دیدی خیلی پیگیری کرد و ناراحتی مرد و درخواست داد خودش ک همو ببینین میشه گفت دوستت داره واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکساله شروع کرده کلاس بازیگری میره. اوایل که کلاس میرفت بارم مایل به ازدواج بود. ولی الان یه جورایی ...

کلا هوایی شده .‌..به نظرم کم کم از وابستگیت بهش کم کن چون یهویی ولت میکنه داغون میشی 

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
کلا هوایی شده .‌..به نظرم کم کم از وابستگیت بهش کم کن چون یهویی ولت میکنه داغون میشی 

دقیقا دختره هوایی شده ب نظرم باید سرسنگین باهاش رفتار کنه هر چی بیشتر خودشو مشتاق نشون بده دختره بیش‌تر هوایی میشه و میزنه ب سرش

ببین ی کاری میگم بکن امتحانش ضرر نداره ی هفت هشت روزی ده روزی بهش زنگ نزن اصلا خودت و خودتو ی خورده ...

بعضی وقتا که دلم میگیره و تو پیاما باهاش سردم بهم میگه چرا اینطوری پیام میدی. دیگه حوصلمو نداری؟ چند روز پیش وقتی میخواست بیاد همو ببینیم و با دوستاش بیرون بود و شب شد من بهش گفتم نمیخواد بیای. دیگه دیره. گفت من حتما باید بیام. حتی اگه ساعت 12 شب هم باشه من میام پیشت. هی بهش میگفتم نمیخوام بیای. هی گفت من میام. آخرش اومد. اینا نشونه ی چیه؟

بعضی وقتا که دلم میگیره و تو پیاما باهاش سردم بهم میگه چرا اینطوری پیام میدی. دیگه حوصلمو نداری؟ چند ...

ببین هم میخوا هم شک داره که اگ بازیگر شد یا مورد بهتر امد چکار کنه دودله .وگرنه اگه واقعا دوست داشته باشه تورو به هیچکس ترجیح نمیده گفتی بیا همون موقع ک گفتی میومد ن اینقد لفت بده بشه ساعت۱۲بعد واسه اینکه ناراحت نشی با اصرار بیاد 

ایشون چند روز پیش که از تعطیلات بر میگشت یهویی بدون اینکه قبلش بهم خبر بده اومد پیشم. گفت خواستم غافلگیرت کنم. گفت به مامان و آبجیمم گفتم میخوام این کارو کنم. واسم گل گرفته بود. یعنی دوسم داره؟

ایشون چند روز پیش که از تعطیلات بر میگشت یهویی بدون اینکه قبلش بهم خبر بده اومد پیشم. گفت خواستم غاف ...

اره دوست که داره ولی دودله فکنم 

ببین هم میخوا هم شک داره که اگ بازیگر شد یا مورد بهتر امد چکار کنه دودله .وگرنه اگه واقعا دوست داشته ...

گفت عکس گرفتیم. گوشی دوستم پیشم بوده. خواستم عکسا رو جابجا کنم. بعد مجبور شدم گوشیشو ببرم بهش بدم. واسه این تا خواستم بیام دیر وقت شده. منم گفتم از دستت ناراحتم. اومد نشست پیشم گفت ناراحت نباش دیگه. میخواست از دلم در بیاره

بعضی وقتا که دلم میگیره و تو پیاما باهاش سردم بهم میگه چرا اینطوری پیام میدی. دیگه حوصلمو نداری؟ چند ...

ب نظرم دو دله خودشم نمی دونه می خواهد چکار کنه....باهاش خیلی صمیمی نشو و لوسش نکن ی جوری رفتار کن ک انگار خیلی اعتماد ب نفست بالاست و خیلی باکلاسی...ب خدا کم‌محل گذاشتن واسه بعضی دخترها خیلی خوبه...دوست خودم بود چند مورد واسه ازدواج بهش معرفی کردم خودشم تو کف شوهر من بود ولی با این وجود ی پسره بود خیلی از دختره پایین تر بود چنان با اعتماد ب نفس جلو این رفتار میکرد و محلش نمی داشت ک دختره چ جوری افتاده بود‌دنبالش میگفت یا این یا هیچ کس...بعضی از دختر ها از مرد با اعتماد ب نفس بالا خوششون میات...ی جوری رفتار کن انگار خیلی خیلیم اون برات مهم نیست ولی ن ک با خاک یکسانش کنیا ک ولت کنه...منظورم اینه توام خودتو ببر بالا و مهم جلوه بده جلوش ولی دوست داشتنت هم بمونه سر جاش و ابراز کن ن بیش از حد...

گفت عکس گرفتیم. گوشی دوستم پیشم بوده. خواستم عکسا رو جابجا کنم. بعد مجبور شدم گوشیشو ببرم بهش بدم. و ...

چی بگم والا عکسارو حالا تو تلگرامم میتونست بگیره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز